utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Može li da izbaci još jednog sunarodnika?

U okviru drugog kola mastersa u Indijan Welsu gledaćemo kanadski derbi u kom će se sastati Miloš Raonić i Feliks Ožer Aliasime.

Miloš Raonić se vraća na teren posle povrede. U prethodnih godinu i po dana ima velikih problema sa povredama. Drugi deo prošle sezone je propustio, a taman kada su svi pomislili da su povrede prošlost, on se opet povredio u Delrej Biču kada je predao Džonsonu. Njegova forma je pod velikim znakom pitanja, a po našem nekom mišljenju njemu će biti najbitnije da odigra meč od početka do kraja ne obazirući se mnogo na rezultat. Bitno mu je da oseti teren i naravno da vidi da li je povreda zalečena sto posto.

Njegov današnji protivnik je tinejdžer iz Kanade Feliks Aliasime koji ima svega 17 godina. Organizatori turnira su prepoznali njegov talenat i na svakom iole većem turniru dobio je specijalni pozicnicu. Teniskoj publici se predstavio u Roterdamu gde je ispao odmah na startu od Krajinovića, ali daleko od toga da se obrukao. Krajinović je dobio meč posle tri tesna seta, a tu je publika mogla da vidi da se radi o talentovanom igraču pred kojim je lepa karijera. Nakon toga je igrao u Marseju gde je ispao na startu od Fabijana, a ovde je uspešno prošao kvalifikacije. Ono što njegovu igru krasi jesu vrlo snažni i ravni udarci. Ne libi se da napadne, a koliko smo mogli da vidimo u meču protiv Pospišila prija mu velika scena.

On je ovde svakako veliki autsajder, ali kao što smo rekli pitanje je u kakvom je stanju Raonić. Raonić nikada nije bio igrač koji je „razbijao“ svoje protivnike, već se zadovoljavao jednim brejkom i kasnije svoj servis čuvao do kraja.
Koliko god veliki favorit bio ovde mu neće biti lako.

Naš predlog je prvi set više od 9,5 gemova koji se plaća kvotom 1,65. Uz malo sreće ako Feliks bude prvi servirao može da izgubi jednom svoj servis i ova kombinacija će proći. Margina od 22,5 nam je previsoka pa smatramo da je ova kombinacija najbolja za ovaj meč.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje