četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 2.kola Francuske Lige 1 (mečevi koji se igraju u nedelju)!

U najavama sezone po delovima (PRVI, DRUGI, TREĆI i ČETVRTI deo) predstavili smo vam pojedinačno ekipe Francuske lige 1, od 2.kola praktikovaćemo i najavu pojedinačnih mečeva, sa izostancima igrača, međusobnom tradicijom i predlogom za klađenje, nadamo se da će vam i najava mečeva pomoći da lakše pobedite kladionicu: 

15:00 Strazbur – Lil

Ekipa Strazbura je na povratku u Ligu 1, doživela težak poraz na gostovanju kod Liona, čak 4:0, a tokom celog meča bila je u podređenom položaju bez puno šansi da uradi nešto više pred golom rivala. Strazbur je ostao bez nekoliko ključnih igrača prošle sezone, a novim igračima će trebati neki period adaptacije kako na klub, tako i na ligu 1. Strazbur će izaći na meč u najjačem sastavu.

Lil je sa druge strane stvorio odličan mladi tim gde novi trener Marselo Bijelsa forsira totalni fudbal sa puno presinga i ofanzive, već u prvom susretu savladan je Nant, kojem je Lil za drugih 45. minuta postigao 3 gola. Treba napomenuti da najveće pojačanje, Brazilac, Maia nije nastupio u ovom meču. U timu Lila neće biti Bautheaca(sredina), Mendya (odbrana) i Soumaoroa (odbrana), ali niko od njih nije važan igrač u timu Lila.

Poslednji međusobni meč ovi timovi odigrali su još 2008.godine, a interesantna je činjenica da Lil nikada nije poražen na terenu Strazbura, 8 mečeva, 4 pobede Lila i 4 remija i čak 6 od 8 mečeva sa tri ili više gola na susretu.

Danas očekujemo susret u kojem će se ekipa Lila o svemu pitati na terenu, ali ne isključujemo mogućnost da domaćin postigne i prvi gol u novom šampionatu pred domaćom publikom.

PREDLOG za klađenje: X2&2+ (pobeda Lila ili nerešno uz 2 i više gola na meču) (kvota 1,70)


17:00 Dižon – Monako

Dižon ima jako nezgodan raspored na startu nove sezone, posle poraza na gostovanju u Marseju 3:0, u drugom kolu im dolazi šampion države, ekipa Monaka. Dižon se u prvom meču držao jedno poluvremen 0:0, da bi potpuno popustili u drugom, osetan je izostanak nekoliko standardnih igrača koji su napustili klub, tako da će treneru Dižona trebati vremena da pronađe dobitnu kombinaciju, naročito u napadu tima. Izostaće samo Leutoa (odbrana)

Monako je sa druge strane krenuo nešto nižom brzinom ali je ipak uspeo da slavi na domaćem terenu protiv Tuluza, iako su gubili 1:2, okrenuli su i golovima Falka i Glika slavili pobedu. Supertalentovani Mbape je i dalje u timu, a Monako nema drugih problema sa povredama igrača, tako da će i na ovom meču igrati u najjačem sastavu, postoji mogućnost da meč propusti Fabinjo koji je u nekoj vrsti sukoba sa trenerom tima.

U međusobnim mečevima, Dižon nije nikada savladao Monako, tri pobede Monaka i dva remija, prošle sezone 1:1 u Dižonu i slavlje Monaka na domaćem terenu 2:1.

Očekujemo jedan meč gde će renomirani gost da ima preko 70% poseda lopte i gde će napadati u talasima, Dižon koji nije tim koji je poznat po jakoj odbrani biće prinuđen da se brani tako da smatramo da nema šanse na ovom meču.

PREDLOG za klađenje: 2 (pobeda Monaka) (kvota 1,55)


21:00 Gengamp – PSŽ

Meč na kojem postoji mogućnost da navijači po prvi put vide Neimara u dresu PSŽ-a, koji će sa njim u timu po kladionicama,ali i svim stručnjacima koji prate ovu ligu da se prošetaju do titule prvaka, a druga prepreka koja im stoji na tom putu je ekipa Gengampa koja je umela da bude neugodna u prošlosti po tim iz Pariza.

Gengamp je u prvom kolu iskoristio probleme u timu Meca, i slavio na gostovanju 1:3, dobar karakter tima pokazuje i činjenica da je domaćin prvi došao do prednost da bi potom Gengamp preokrenuo preko Briana, Blasa i Dialoa. Za današnji meč trener domaćih neće moći da računa samo na Martins-Pereiru (odbrana).

PSŽ kao jedan od najvećih favorita za titulu u prvom kolu je očekivano slavio na domaćem terenu protiv novog tima u ligi, Amijena 2:0. Potpuna dominacija ekipe iz Pariza tokom celog meča, gde gostima nisu dozvolili da stvore ozbiljnu priliku za gol. Danas postoji mogućnost da planetarna zvezda Neimar debituje, po rečima trenera Emerija, na treningu je ušao u taktičke zamisli trenera i sa te strane može da igra, samo zavisi da li će da stigne dozvola do početka meča od strane fudbalske federacije. U timu najverovatnije neće biti Lukas Moure koji ima problema sa povredom, i španca Hesea koji odsustvuje zbog porodničnih razloga.

U međusobnim mečevima na stadionu Gengampa, domaćin je umeo da bude neugodan protvnik po PSŽ, prošle sezone slavio je Gengamp 2:1, dok u poslednjih 5 mečeva na ovom stadionu Gengamp ima tri pobede uz po jedan remi i jedno slavlje PSŽ-a. Poslednjih 6 mečeva završena su u rasponu od 0-3 gola.

Iako je PSŽ veliki favorti kvota koje su kladionice ponudile na njihovu pobedu po nama ne oslikava realno stanje jer Gengamp sigurno na svom terenu neće lako prepustiti bodove superzvezdama u timu PSŽ-a. Očekujemo domaćina koij će biti agresivan i jak u duel igre, tako da ne očekujemo goleadu na ovom meču. Interesantna je i činjenica da na prošlom meču između ovih timova na stadionu Gengampa nije pokazan ni jedan žuti karton!

PREDLOG za klađenje: 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje