četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 2.kola Francuske Lige 1 (mečevi koji se igraju u petak)!

U najavama sezone po delovima (PRVI, DRUGI, TREĆI i ČETVRTI deo) predstavili smo vam pojedinačno ekipe Francuske lige 1, od 2.kola praktikovaćemo i najavu pojedinačnih mečeva, sa izostancima igrača, međusobnom tradicijom i predlogom za klađenje, nadamo se da će vam i najava mečeva pomoći da lakše pobedite kladionicu: 

19:00 Nica – Troa

Ekipa Nice porazom je otvorila novo prvenstvo Francuske i to u gostima kod Sent Etijena, gde su poraženi minimalnim porazom 1:0, u ovom meču igrali su bez nekih od svojih najboljih igrača poput Marija Balotelija i Cypriena, što se u mnogome odrazilo na nešto slabije izadnje tima, koji je nekoliko dana pre tog meč izbacio ekipu Ajaksa u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Nicu u sredu čeka meč protiv Napolija na gostovanju u okviru istog takmičenja, a postoji velika mogućnost da za ovaj meč u timu neće biti prve zvezde tima Marija Balotelija (23/15 golova/1 asistencija), kao ni veznog igrača Cypriena (29/8/3) a u odnosu na prvi meč Eserik (29/ 4 gola /7 asistencija), levokrilni napadač neće biti u timu jer je prešao u redove Fiorentine. Debitovaće novopridošli krilni napadač St.Maximin, dok u timu neće biti ni najvećeg pojačanja Vesli Snajdera koji još nije na nivou forme za zvanične mečeve.

Troa je uspeo da u prvom kolu odigra nerešeno na svom terenu protiv Rena 1:1 i tako u novu sezonu uđe bez poraza. Troa je u tom meču bio u podređenoj ulozi i imao veliku sreću u nekoliko situacija, kada se spetljao Ismail Sar, kao i kada je šut Mubelea završio na prečki. Glavni ton igre i dalje daje duet Nivet – Niane. Danas je tim kompletan i nema izostanaka.

Nica nikada nije poražena na svom terenu protiv ekipe Troa, u poslednjih 6 mečeva, 4 pobede Nice i 2 nerešena meča. 

Očekujemo jedan meč u kojem će domaća Nica i pored izostanaka najboljih pojedinaca u svojoj ekipi dominirati, ali ne očekujemo visoku pobedu ovog tima.

PREDLOG za klađenje:

  • 1 (pobeda Nice) (kvota 1,55)
  • 1 &0-3 (pobeda Nice uz 0-3 gola na meču) (kvota 2,15)

PREDLOG za hrabrije: X-1 (nerešeno na poluvremenu, pobeda Nice na kraju) (kvota 4,35)


21:00 Ren – Lion

Ren je u prvom meču došao do prvog boda na gostovanju ekipi Troa, a da je bilo malo više koncentracije kod napadača Rena, ishod meča bi bio još povoljniji po njih. Ren je u ovom meču pokazao da će stil igre biti jako ofanzivan, kako bi do izražaja došli kvaliteti mladih i talentovanih napadača Rena. U prvom meču, pojačanje ovog tima Maouassa doživeo je povredu i neće ga biti danas, kao ni iskusnih veznih igrača Amalfitana i Prcića.

Lion je sa druge strane očekvinao slavio na domaćem terenu protiv novog prvoligaša ekipe Strazbura, koja tokom celog meča nije pružila dostojan otpor razigranom domaćinu. U Lionu su se posebno istakli novopridošli igrači, napadač Mariano Diaz koji je postigao 2 gola, kao i desnokrilni napadač Bertrand Traore, a odličan je bio i dvostruki strelac i kapiten tima Nabil Fekir. Stil igre Liona nije se menjao u odnosu na prošlu sezonu, samo su umesto tadašnjih igrača na sceni neki novi, mladi i talentovani igrači.

U međusobnim mečevima ovih rivala retke su goleade iako po kvalitetu i stilu igre timova to možemo da očekujemo, čak 9 od poslednjih 11 mečeva, završeno je u rasponu od 0-2 gola.

Ukoliko pogledamo stil igre oba tima i kvaliteti igrača kojima raspolažu oba trenera, danas nas očekuje meč gde će domaćin biti u podređenoj ulozi i pokušaće preko superbrzih napadača, Sara i Mubelea da ugrozi gol Liona koji će i u drugo meču ove sezone ići na sva tri boda.

PREDLOG za klađenje:

  • X2&2+ (nerešeno ili pobeda Liona uz 2 i više gola na meču) (kvota 1,55)

Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz francuske Lige 1, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu. Predlozi predstavljaju individualno mišljenje urednika i nisu sto posto sigurni.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje