petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

A liga Australije najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak je na programu samo jedan meč australijske „A lige“.

Aktuelni šampion, ekipa Sidneja, će dočekati ekipu Perta.

Sidnej

Trenutno su na trećem mestu na tabeli sa skorom od 2 pobede i 1 nerešene utakmice uz gol razliku 6:4. Po kvalitetu su jedni od favorita za šampionsku titulu, ali duga je sezona. Jedna jako izbalansirana ekipa sa jako dobrim napadom i još boljom odbranom, uostalom njihov trener Graham Arnold igru i bazira na jakoj odbrani. Jedini nedostatak tima jeste slaba klupa tj. na klupi nema nešto mnogo igrača koji bi mogli da unesu „svežu krv“ i razmrdaju tim, fali pre svega Ibini koji je otišao iz ekipe.

Povratnici u tim/ Izostanci

Povratnici: Sidnej za ovaj meč može da računa na najveće pojačanje za ovu sezonu Poljaka, Marzijevskog koji se oporavio od povrede zbog koje je propustio prošlonedeljni derbi Sidneja.

Izostanci : Grant i Lokolingoy

Perth

Perth nakon tri odigrana kola ima 4 osvojena boda uz gol razliku 5:5. Ekipa koja voli da igra otvoren fudbal, igraju na gol više i to se videlo u tri kola gde su sva tri meča završena „GG3+“. Dobar napad, ali loša odbrana. Napad je uspeo da ih izvuče u prethodna dva kola, ali protiv Sidneja će to ići mnogo teže. Oni su ekipa koja može od svakog da izgubi, ali i svakog da pobedi, mnogo su nepredvidivi. Na ovom meču će biti jači za povratnika, Miča Nikolsa koji mnogo znači za ovaj tim.

Povratnici u tim/ Izostanci

Povratnici u tim: Mitch Nichols

Izostanci: /

Međusobni dueli: Sidnej ima jako dobar skor protiv Perta, slavili su na poslednjih 5 međusobnih duela, uz gol razliku 18:2.

Prognoza: Odbrana Perta je u dosta lošoj formi i jako će teško sačuvati svoj gol protiv Sidneja koji je u ovom trenutku ipak kompletnija ekipa u svakom pogledu.

Pobeda Sidneja @ 1.50, 1 i 2-5 golova

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje