petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava Bundeslige – (subotnje utakmice)

U subotu su na programu pet duela u okviru 25. prvenstvenog kola prvog ranga nemačkog fudbala „Bundesliga“. Mi Vam analiziramo i najavljujemo neke od tih utakmica…

HANOVER – AUGZBURG

HANOVER se trenutno nalazi na jedanaestom mestu na tabeli sa do sada 32 osvojena boda, sedam više u odnosu na opasnu zonu. U poslednjem periodu beleže slabe rezultate, jer imaju svega jednu pobedu u poslednjih sedam prvenstvenih susreta. Na ovoj utakmici domaći sastav biće oslabljeni neigranjem: E.Prib, F.Klaus, N.Sarenren-Bazee, P.Schwegler, M.Sundermann.

AUGZBURG ima isti broj bodova kao njihovi predstojeći rivali, ali su zbog bolje gol razlike jednu poziciju bolje rangirani. Identično kao i Hanover, tako i Augzburg je u padu forme i imaju samo jedan trijumf na predhodnih sedam ligaških mečeva. Gosti imaju velikih problema sa fudbalerima koji neće nastupiti: A.Finnbogason (najbolji strelac – 11 golova), R.Framberger, J.Gouweleeuw, K.Danso, Caiuby, J.Moravek, D.Opare, F.Giefer, M.Richter.

Predlog za tipovanje:

Biće ovo susret izjednačenih timova, kako bodovno, tako i prema trenutnoj formi. Domaći tim je favorit za pobedu, pre svega zbog prednosti domaćeg terena, ali prema svemu rečenom kao najrealniji ishod, nameće se podela bodova između ove dve ekipe.

„X“ – @3.40

Utakmica se igra 10. marta na stadionu „HDI-Arena“ sa početkom od 15:30.

 

HOFENHAJM – VOLFZBURG

HOFENHAJM se nalazi na sedmoj poziciji na prvenstvenoj lestvici i ove sezone krajnji domet ovog tima jeste plasman na neka od mesta koje vode u Ligu Evrope naredne sezone. Jedni su od boljih timova kada su utakmice na svom terenu u pitanju, osvojili su 22 boda na 12 utakmica uz pozitivnu gol razliku 21-14. U domaćem timu neće igrati: K.Demirbay, G.Kobel, S.Posch.

VOLFZBURG ima isti broj bodova kao Majnc (koji zauzima mesto koje vodi u doigravanje za opstanak u eliti), ali se samo zbog bolje gol razlike nalaze jednu poziciju iznad njih. „Vukovi“ igraju dosta loše, nemaju pobedu na poslednjih pet prvenstvenih duela i čeka ih borba za opstanak u samoj završnici šampionata. Na gostovanjima imaju svega dva trijumfa na 12 odigranih duela, ali i ne gube tako lako, jer imaju i šest nerešenih ishoda. U gostujućem timu nećemo videti: William, J.Brooks, I.Camacho, J.Blaszcykowski, S.Jung, D.Itter, V.Osimhen, J.Guilavogui, Y.Malli, M.Tisserand, F.Uduokhai.

Predlog za tipovanje:

Nema sumnje da je Hofenhajm favorit za osvajanje celog „plena“ na ovoj utakmici, ali gosti itetako imaju motiva da se sa ovog gostovanja vrate neporaženi, što su i uradili u čak 8 od 12 navrata ove sezone. Stoga, pokušaćemo sa duplom šansom na domaćine uz najoptimalniji raspon golova.

„1X&2-5“ – @1.60

Utakmica je na programu 10. marta na stadionu „Wirsol Rhein-Neckar Arena“ sa početkom od 15:30.

BAJER LEVERKUZEN – BORUSIJA MEHENGLADBAH

BAJER LEVERKUZEN je usled promenljivih rezultata izgubio poziciju koja vodi u Ligu Šampiona naredne sezone, te „Farmaceuti“ moraju da podignu svoju formu na samom kraju sezone. Igraju dosta efikasno, imaju treći najefikasniji napad sa 45 datih golova, ali im odbrana nije baš najbolja, primili su do sada 33 pogotka. Prosek golova na njihovim susretima u dosadašnjem delu šampionata iznosi 3.12 po meču. Za Bajer Leverkuzen neće nastupiti: T.Jedvaj, Wendell, S.Bender.

BORUSIJA MEHENGLADBAH je nakon serije slabih izdanja, u poslednja dva kola osvojila četiri boda i podigla svoje šanse da obezbedi izlaz u neko od evropskih takmičenja – najverovatnije Liga Evrope. Na poslednjih pet gostovanja, zabeležili su čak četiri poraza, a ukupna gol razlika na 12 gostujućih utakmica je 16:22, odnosno 3.16 po meču. Za „Koltove“ neće zaigrati: L.Benes, T.Strobl, J.Vilalba, O.Wendt, D.Zakaria, F.Johnson, M.Doucoure, C.Kramer, R.Oxford, I.Traore.

Predlog za tipovanje:

Domaći sastav je bliži osvajanju sva tri boda sa ovog susreta, a kako imaju kvalitetniji sastav i motiva da se vrate na neka od meste koja vode u Ligu Šampiona, verujemo u njihov trijumf u utakmici u kojoj golovi neće izostati, jer i jedni i drugi igraju otvoren i efikasan fudbal.

„1&3+“ – @2.50

Utakmica se igra 10. marta na stadionu „Bay-Arena“ sa početkom od 18:30.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje