petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava Bundeslige – (subotnje utakmice)

Velika većina utakmica u okviru 31. prvenstvenog kola prvog ranga nemačkog fudbala „Bundesliga“ biće na programu u subotu, a mi ćemo analizirati neke od tih duela…

STUTTGART – WERDER BREMEN

STUTTGART se trenutno nalazi na sredini tabele, te su daleko i od borbe za opstanak i za plasman u neka od evropskih takmičenja u narednoj sezoni. Stoga, popularne „Švabe“ sam kraj sezone dočekuju poprilično rasterećeno i bez nekog posebnog rezultatskog značaja. U domaćem sastavu na ovoj utakmici neće nastupiti: A.Beck, C.Mane, M.Zimmermann, B.Pavard.

WERDER BREMEN trenutno ima 7 bodova predsnoti u odnosu na prvi tim koji se nalazi u opasno zoni, te su prema svemu sudeći i „Zeleno-beli“ rešili sve dileme oko opstanka. U poslednjem periodu igraju dosta efikasne duele, jer su na predhodnih šest ligaških susreta i postigli i primili po najmanje jedan pogodak. Na ovom meču biće oslabljeni neigranjem: T.Delaney, F.Bartels, J.Eilers, O.Kauper, Z.Yuning, L.Augustinsson, M.Zetterer, A.Johannsson.

Predlog za tipovanje:

„GG“ – @1.80

Utakmica se igra 21. aprila sa početkom od 15:30 na stadionu „Mercedes-Benz Arena“.

 

RB LEIPZIG – HOFFENHEIM

RB LEIPZIG koji proteklu sezonu završio na vicešampionskom mestu, sada u poslednjim kolima boriće se da sebi obezbedi poziciju koja vodi u Ligu Šampiona, a trenutno im četvrtoplasirani BVB beži četiri boda. Izuzetno važan meč za „Bikove“ koji bi vrlo lako mogli da ostanu bez plasmana u najelitnije klupsko fudbalsko takmičenje. Za domaćine neće zaigrati: P.Kohn, K.Laimer, F.Coltorti, D.Upamecano, M.Halstenberg, M.Sabitzer.

HOFFENHEIM se nalazi na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope naredne sezone, ali bi se eventulanim trijumfom „umešali“ i za izlazak u Ligu Šampiona. Igraju dosta efikasno, sa do sada 55 psotignutih golova imaju treći najefikasniji napad u ligi. Na ovom meč nedostaju im: D.Geiger, S.Posch, E.Bičakčić.

Predlog za tipovanje:

„GG3+“ – @1.70

Utakmica se igra 21. aprila sa početkom od 15:30 na stadionu „Red Bull Arena“.

 

BORUSSIA DORTMUND – BAYER LEVERKUSEN

BORUSSIA DORTMUND u derbiju kola dočekuje popularne „Farmaceute“ i eventualnim osvajanjem sva tri boda, neki od timova bi sebi trasirao put ka Ligi Šampiona. „Milioneri“ uvek igraju dosta ofanzivno, te su druga najefikasnija ekipa u prvenstvu sa 57 postignutih golova. Na ovoj utakmici neće moći da računa na: S.Rode, M.Batshuayi, E.Durm, R.Guerreiro, S.Kagawa, D.Zagadou.

BAYER LEVERKUSEN je vezao dve pobede i tako se bodovno izjednačio na tabeli sa svojim predstojećim rivalom. Glavno „oružje“ ovog tima jeste napad, sa 57 datih golova jedino su Bayern Munchen i Borussia Dortmund učinkovitiji od njih. Van stroja su: J.Pohjanpalo, S.Wendell.

Predlog za tipovanje:

„GG3+“ – @1.80

Utakmica se igra 21. aprila sa početkom od 18:30 na stadionu „Signal Iduna Park“.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje