subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava revanš utakmica 1/16 finala Lige Evrope

U četvrtak će na programu biti čak 15 od 16 revanš utakmica 1/16 finala Lige Evrope, a u ovom članu najavićemo neke od tih duela…

LACIO – STEAUA

Rumunski tim je u prvoj utakmici došao do iznenađujućeg trijumfa pred svojim fanovima protiv favorizovanog rimkog kluba (1:0), tako da sa prednošću ulazi u predstojeći susret. „Nebesko-plavi“ su bili bolji rival na tom meču, ali će morati sada u uzvratnoj utakmici da izbore plasman u dalju fazu takmičenja.

U domaćem timu neće biti: golmana – F.Marchetti i centralnog beka – Mauricio, dok gosti trenutno nemaju problema sa povređenim, odnosno suspendovanim igračima.

Predlog za tipovanje:

Nema sumnje da je Lacio dosta kvalitetnija ekipa od svog rivala, pa verujemo da će od samog starta sastav Simone Inzagija krenuti ofanzivno u želji da anulira zaostatak od jednog gola pred svojim navijačima.

1&T1 2+ – @1.60

Utakmica se igra 22. februara sa početkom od 19:00 na stadionu „Olimpico“.

 

BRAGA – MARSEJ

Marsej je u prvoj utakmici bio apsolutni „gazda“ na terenu i sa ubedljivih 3:0 savladao portugalskog predstavnika. Gosti su bili izuzetno inferiorni na tom susretu (nisu uputili nijedan udarac u okvir gola), pa će pred svojim fanovima pokušati koliko-toliko da se iskupe, iako je sasvim izvesno da je francuski tim obezbedio sebi mesto u 1/8 finala Lige Evrope.

Za Bragu na ovoj utakmici neće nastupiti: R.Ferreira, Fransergio, J.C.Teixeira, Marofana, Mauro, D.Sousa, dok kod gostiju neće biti: S.Mandanda, K.Mitroglou, C.Rocchia, G.Sertic.

Predlog za tipovanje:

Kako je pitanje pobednika ovog dvomeča praktično rešeno, možemo očekivati jednu opušteniju i otvoreniju utakmicu sa obeju strana, u kojoj golovi u obe mreže neće izostati.

GG – @1.70

Duel je na programu 22. februara na stadionu „Municipal de Braga“ sa početkom od 21:05.

 

ZENIT – SELTIK

Škotski prvak je u jednoj izuzetnoj oštroj utakmici (pokazano čak 10 žutih kartona) stigao do minimalne pobede 1:0, a junak pobede bio je Mekgregor koji je i postigao jedini pogodak na tom meču. Domaći tim je imao i veći posed lopte i više udaraca ka golu protivnika, tako da je i zaslužio tu pobedu, ali će ruski tim u uzvratnoj utakmici nastojati da rezultat preokrene u svoju korist.

Roberto Manćini na raspolaganju neće imati: V.Faizulin, dok u dresu Seltika nećemo gledati: S.Armstrong, D.Boyata, M.Compper, C.Gordon, J.Hayes, L.Griffits, P.Roberts.

Predlog za tipovanje:

Ruski predstavnik na ovoj utakmici mora da ide na pobedu kako bi izborio plasman u dalji tok takmičenja, a kako Zenit ima izuzetno kvalitetan tim, a i imaće podršku svojih navijača, realno je očekivati njihov trijumf na ovom meču.

1 – @1.60

Susret će se odigrati u četvrtak na „Krestovsky Stadium“ od 19:00.

 

VILJAREAL – LION

Lion je sasvim zasluženo pobedio u prvoj utakmici odigranoj u Francuskoj (3:1), jer je dosta bolji rival na tom meču. Golove za domaćine postigli su Ndombele, Fekir i Depaj, dok je za goste precizan bio Fornals.

Za „Žutu podmornicu“ neće nastupiti: Bruno, R.Guerra, N.Sansone, L.Suarez, A.Fernandez, R.Semedo, dok u gostujućem sastavu neće biti: F.Marcal.

Predlog za tipovanje:

Gosti imaju lepu prednost od dva gola, ali će španski tim nastojati na svom terenu da pruži znatno kvalitetniju partiju i pokušati da preokrene rezultat na svoju stranu, te od domaće ekipe treba očekivati jednu ofanzivnu igru od samog starta, dok Lion nije poznat kao tim koji defanzivom dolazi do željenog cilja, te će i sastav Bruna Ženesia napadati gol rivala u nameri da postignu gol(ove) i tako se plasiraju u 1/8 finala Lige Evrope.

GG – @1.55

Utakmica se igra na „Estadio de la Ceramica“ 22. februara od 19:00.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje