petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: 2 predloga za 3. maj

Juče smo na stranici prognozirali Crowdera preko margine od 11.5 (postigao 15) i J. Hardena manje od 31.5 (postigao 32 poena).

Danas su na programu 2 utakmice NBA Plejofa u kojima će se sastati Toronto Raptors – Cleveland Cavaliers (Cavsi pobedili posle produžetka u prvom meču), i Boston Celtics – Philadelphia 76ers (Boston vodi 1-0).


Iz prvog meča bismo predložili pobedu Toronto Raptorsa po kvoti 1.35 u dublu sa LeBron Jamesom kojeg bismo odigrali preko margine 31.5. LeBron faktički igra u dezorijentisanoj ekipi u koju sumnjamo da može da napravi 0-2 u Kanadi. James je imao očajan šut za 3 poena u prvom meču (1-8) kao i bacanja 1-6 što sumnjamo da može da se ponovi. Kada bi uzimao 22 šuta, uglavnom bi prelazio marginu, videćemo kakav će šut imati danas.


Poletni Sixersi su izgubili prvi meč u Bostonu i sada pripremaju revanš. U izostanku člana prve petorke – Jaylen Browna, ostatak startne postave odigrao je dobro. Rozier (29 poena), Tatum (28), Horford (26).

Tatum je odigrao najviše minuta od svih, a uzeo je i 12 slobodnih bacanja tako da nam margina od 17.5 prihvatljiva za odigravanje preko margine.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje