subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Samo 2 utakmice, šta kladioničari igraju?

Danas je na NBA programu samo 2 utakmice, i to utakmice u kojima se očekuje takzovana run and gun košarka, pogtovo u drugom meču večeri.

Prva utakmica se igra od 2h posle ponoći kada će ekipa Boston Celticsa koja ima 12 pobeda u nizu dočekati Golden State Warriorse. Da li će 13. utakmica biti baksuzna, ili će Zeleni nastaviti niz? Kvota da zabeleže novu pobedu iznosi 3.70 u kladionici Maxbet.

Ukoliko meč bude u egalu, definitivno je da će Kyrie Irving sa sve zaštitnom maskom na licu preći marginu, ali nismo sigurni koliko on može pored odbrane koja će biti bazirana na njemu. Nadamo se da će nas demantovati i da ćemo uživati u meču do samog kraja poslednje četvrtine.


Drugi meč igra se u Arizoni od 4:30 kada će Phoenix dočekati Houston Rocketse. Rakete su veliki favoriti i kvota na njih je mizerna od 1.17 i nikako ne preporučujemo to da odigrate.

Od igrača na ovom meču bismo preporučili Ryana Andersona koji nas je zeznuo pre 2 utakmice i nije prešao marginu uprkos tome što mnogo bolje šutira u gostima, te se stoga nadamo da danas neće izdati. U kladionici Maxbet nalazi se na margini od 10.5.

Sa druge strane, ni Eric Gordon nije na lošoj margini od 19.5, i uprkos tome što se u ekipu vraća Chris Paul, Gordon će imati punu slobodu kada uđe sa klupe da šutne njegovih 11 trojki koliki mu je prosek.


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje