četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA Balkan: Nikole su bile odlične, Bogdanović solidan

Nikola Jokić je bio drugi najefikasniji igrač (G. Harris 24pt) sa 20 poena, 14 skokova, 2 asistencije, 2 ukradene lopte i jednom trojkom. Zanimljivo je da podatak da je imao 9 skokova već u prvoj četvrtini.

https://www.youtube.com/watch?v=55RL3hJe8Cg

Dario Šarić je imao loše šutersko veče u porazu Philadelphie 76ers od L.A. Clippersa u kojima je dominirao Chris Paul. Šarić je ipak zabeležio 16 poena uz 6 skokova.

Nikola Vučević se vratio posle 3 utakmice pauze zbog povrede, a imao  jedabl-dabl učinak od 20 poena i 16 skokova, ali je to bilo nedovoljno da bi se srušila šampionska ekipa Clevelanda. Vučko je zabeležio 8. takvu partiju ove sezone (20pt+ 10+sk), a ukupno 64 u karijeri. Mario Hezonja je igrao 14 minuta i zabeležio 7 poena.

Bjelica nije bio poenterski najproduktivniji (8 poena), ali je zabeležio 5 skokova i 3 asistencije uz 1 fenomenalnu blokadu.

Goran Dragić je nažalost morao da napusti igru u kojoj je bio krajnje dominantan za ekipu Miami Heata. Pre nego što je dobio lakat u desno oko, za 17 minuta igre zabeležio je 15 poena i 2 asistencije.

Bojan Bogdanović odigrao je svega 19 minuta u pobedi Wizardsa u produžetku protiv Portland Trailblaizersa, i postigao je 11 poena uz 2 pogođene trojke. Jusuf Nurkić je nakon odličnih partija malo posustao i zabeležio 7 poena i 7 skokova.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje