utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA izostanci danas 12.1.

Danas u najjačoj ligi na svetu, 9 utakmica je na programu, a evo najvažnijih izostanaka.

Bek šuter Jeremy Lamb (SG 9,2 poena) biće odsutan u ekipi Charoltte Hornetsa zbog povrede. Njegovim izostankom najviše profitiraju Nicolas Batum koji je starter i koji se vraća nakon 2 utakmice pauze, kao i Marco Belinelli koji ulazi sa klupe.

Rookie plejmejker – Isaiah Whitehead (PG 6,9pt) upitan je za nastup u ekipi Brooklyn Netsa. Sa druge strane u ekipi Toronto Raptorsa upitan je Patrick Patterson (PF 7,1 pt).

 Willie Reed (PF 5,1 pt) neće nastupiti za Miami Heat, a njegovim izostankom bi trebalo da profitiraju James Johnson i Derrick Williams. Josh Richardson (SG 11,2pt) takođe neće nastupiti za Vrelinu.

Da li će nastupiti ili ne, još uvek se vodi kao upitan – Zach LaVine (SG 20,4pt) iz Minnesote. Njegovim eventualnim izostankom Andrew Wiggins imaće više loptu u rukama, dok bi i Shabazz Muhammad trebalo da ima više minuta.

Tyller Zeller (C 4,1pt) i Avery Bradley (SG 18,0pt) još uvek ne mogu da pomognu ekipi Boston Celticsa.

Orlando Magic je označio Serge Ibaku (PF 15,6) kao upitnog. Nikola Vučević će i ovaj meč startovati nezavisno od toga da li španac nastupa.

Jon Leuer (PF 10,9) je defintivno van stroja, dok se ne očekuje nastup Kentavious Caldwell-Popea (SG 14,5) koji se sinoć povredio u utakmici Detorit Pistonsa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje