utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nesvakidašnji navijački konvoj….

Godinama unazad slušate kako navijači ne biraju način da prate svoj voljeni klub,pa tako prelaze hiljade kilometara na raznim prevoznim sredstvima, najčešće su to autobusi, automobili,vozovi,nekad avioni, brodovi, bude po koji bicikl i popularni stop,ali to su većinom pojedinci. Retko kad se grupa odluči za takav neki neobičan način putovanja.

Zanimljiva vest nam stiže iz Italije, tačnije iz Serije C. U okviru 16tog kola odigran je derbi između trenutno dve prvoplasirane ekipe na tabeli, Piza je dočekala ekipu Livorna.

Navijači Livorna su poznati kao jedna od organizovanijih navijačkih grupa i grupa koja pravi sjajne atmosfere na stadionima. Oni su se odlučili da na nesvakidašnji način odu do Pize i pogledaju utakmicu svog kluba. S obzirom da je udaljenost ova dva grada svega nekih 25km, oni su na put krenuli motorima. To ne bi bilo ništa čudno da nisu krenuli na stotinama motora,uostalom pogledajte snimak:

https://www.facebook.com/COPA90/videos/1552377104847425/

Uspeli su navijači Livorna da stignu pre svojih ljubimaca u Pizu i tamo su im napravili sjajan doček na ulicama grada:

https://youtu.be/IzF4tkYVJC8

Nažalost njihovi ljubimci su bili poraženi na tom meču,ali su još uvek na prvom mestu, sa istim brojem bodova kao Piza,ali utakmicom manje.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje