petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NFL,najava,predlozi za klađenje (mečevi od 19h)

U nedelju je na rasporedu 12 mečeva koje ćemo podeliti u dva članka. Prvo ćemo se pozabaviti mečevima od 19h.

Carolina Panthers-Tampa Bay Buccaneers

Karolina je trenutno na skoru 10/4, izjednačeni su sa Nju Orleansom i ukoliko žele titulu u svojoj diviziji potrebna im je pobeda na ovom meču. Karolina igra dosta dobro na svom terenu. Dobijaju mečeve u prilično su efikasni. Njihov napad ove sezone prosečno postiže 24 poena po meču.

Tampa nema plej of ambicija,odavno je otišao taj voz. Oni imaju drugih problema,a to je kako da skrpe tim za kraj sezone. U prošlom  kolu su poraženi od Atlante,ali poraz nije ono najgore. Oni su na tom meču izgubili čak 10 igrača,dakle čak 10 igrača se povredilo na tom meču i neće nastupati na ovom. To je veliki udarac, ima tu dosta odbrambenih igrača koji će odsustvovati što će samo dodatno oslabiti i ne tako kvalitetnu odbranu. Odbrana Tampe ove sezone dopušta preko 24 poena po meču.

Chicago Bears-Cleveland Browns

Ovo je jedan zanimljiv meč,zaista. Ovo je meč za čast, obraz. Duel dve najgore ekipe ove sezone. Duel dva podjednaka tima,tj dva podjednako loša tima.Čikago ove sezone ima dve pobede,dok Klivlend nema nijednu.

Čikagov napad postiže prosečno 16 poena po meču,a napad Klivlenda svega 13 poena po meču. Odbrana Čikaga je nešto bolja(dopušta 21 poen po meču), za razliku od Klivlendove koja dopušta 25 poena po meču. Težak duel za igranje, trebalo bi da bude malo poena.

Cincinnati Bengals-Detroit Lions

Sinsinati je u jako lošoj formi. U seriji su od tri poraza,od toga dva prilično ubedljiva (očajni Bersi su ih dobili 33-7). Napad im se muči cele sezone, postižu svega 16 poena po meču i među najgorima su u ligi. Haos vlada u Sinsinatiju. Dosta igrača je pod znakom pitanja za ovaj meč,priča se da će trener dobiti otkaz, sve to utiče na igru.

Detroit je sa druge strane dolazi silno motivisan na ovaj meč. Oni su još uvek u plej of priči,ali su im potrebne pobede u poslednja dva kola i neočekivani rezultati na drugim mečevima. Nije sjajna situacija,ali šansa postoji. Imaju sasvim dobar napad koji postiže 25 poena po meču. Zanimljivo je to da bolje partije ove sezone pružaju na gostovanjima 5/2 skor, u odnosu na domaći teren 3/4.

Kansas City Chiefs-Miami Dolphins

Ko bi rekao da će nakon onako sjanog početka sezone i dobijanja šampiona na njihovom terenu Kansas doći u situaciju da se grčevito bori za plej of. Reč je o ekipi koja ima sjajan napad (25 poena po meču) i solidnu odbanu (21 poen po meču). Za bilo kakve snove o plej ofu pobeda im je potrebna na ovom meču.

Majami nema tih ambicija. Oni su izgubili sve šanse za plej of. Oni imaju kadrovskih problema pred ovaj meč,jer je dosta igrača pod znakom pitanja. Dodatni problem stvara i činjenica da su ove sezone na gostovanjima jako loši 2/5 (4 vezana poraza).

New England Patriots – Buffalo Bils

Patriote su pobedom u prošlom kolu nad direktnim rivalom Pitsburgom preuzeli vrh tabele i tu će verovato i ostati do kraja regularnog dela. Reč je o ekipi koja ove sezone ima dosta poroznu odbranu,ali ih izvlači to što imaju savršen napad. Taj napad predvodi legendarni Tom Brejdi. On je bio pod znakom pitanja za ovaj meč,ali je odradio trening i po svemu sudeći igraće ovu utakmicu.

Bilsi igraju sasvim pristojno u poslednje vreme. Imaju 3 pobede u 4 poslednja meča. Ipak oni imaju jedan problem, a to je konstantnost. U poslednje vreme igraju bukvalno samo jedno poluvreme.Eto u prošlom kolu su u drugom poluvremenu postigli samo 7 poena,slavili su samo zahvaljujući odličnom prvom poluvremenu. Možda to može protiv slabijih ekipa,ali protiv Patriota to neće proći.

Jedan zanimljiv podatak za ovaj meč. Ukoliko Tom Brejdi upiše pobedu na ovom meču izbiće na čelo večne liste kao jedini igrač koji je u svakoj od 12 sezona imao po 12 ili više pobeda.

New Orleans Saints-Atlanta Falcons

Jedan sjajan duel je pred nama. Duel dva podjednaka tima.

Saintsi su trenutno na 10/4. Igraju jako dobro na svom terenu gde imaju skor 6/1.

Sa druge strane Atlanta ima skor 9/5.Oni pak igraju mnogo bolje na gostovanjima gde imaju skor 5/2.

Dve zaista podjednake ekipe.Duel dva sjajna napada. Trebalo bi da bude dosta poena na meču.

New York Jets-Los Angeles Chargers

Džetsi su ekipa koja igra mnogo bolje na svom terenu, nego na gostovanjima.Ipak na ovom meču imaju problem. Neće nastupiti startni kvorterbek. Na njegovom mestu, drugu nedelju za redom, biće Petty. On ove sezone ima skor 1/4 kao starter. Na tim mečevima zabeležio je 4 tačdaun pasa i čak 9 presečenih lopti. To nije podatak koji može da ohrabri pred meč sa Čardžersima.

Čardžersi su još uvek u plej of trci i silno su motivisani da slave na ovom meču. Njihova igra se zasniva na solidnom napadu i na granitnoj odbrani koja dozvoljava svega 18 poena po meču (treća odbrana lige). Ovako jaka odbrana u kombinaciji sa neiskusnim kvorterbekom trebalo bi da donese pobedu gostiju.

Tennessee Titans – Los Angeles Rams

Pre samo dve nedelje Tenesi je bio siguran učesnik plej ofa,ali porazi u poslednja dva kola doveli su ih do ruba provalije. Sada im je očajnički potrebna pobeda,ali to neće biti nimalo lako.

Remsi su trenutno trećeplasirana ekipa.Kako vreme odmiče igraju sve bolje i bolje. U prošlom kolu su uništili Sijetl i to na njihovom terenu (42-7), to je zaista podvig. Remsi su kombinacija dobre odbrane (19 poena po meču-peti u ligi) i sjajnog napada (31 poen po meču – prvi u ligi ). Zaista je težak posao pred Tenesijem.

Washington Redskins-Denver Broncos

Mnogo težak meč za prognozirati. Duel dva podjednaka tima. Solidni napadi i ne toliko dobre odbrane. Denver u ovaj meč ulazi sa dilemom koji će kvorterbek igrati,tj da li će igrati Brock Osweiler ili Paxton Lynch. Dok sa druge strane kvorterbek Redskinsa ove sezone ima ogromnih problema sa organizacijom napada. Sakovan je čak 38 puta, 4-ti su po tom parametru.

Predlozi za klađenje:

Carolina – Tampa Bay 1  @  1.20

Kansas City – Miami 1 @ 1.20

New England -Buffalo 1, H1(+11.5), domaćin više od 29.5 poena @ 1.17, 1.85, 1.85

NY Jets – LA Chargers 2  @ 1.35

Kvote su iz kladionice maxbet.

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje