četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novak Đoković: o pauzi, Federeru, Rafi i povratku na teren!

Najbolji srpski teniser i jedan od najboljih tenisera sveta, Novak Đoković, je za rođendanski broj Večernjih novosti dao intervju, a mi vam izdvajamo neke od zanimljivih odgovora:

Prioriteti„Provodio sam više vremena s porodicom, radio sam stvari koje nam pričinjavaju sitna zadovoljstva“ … „Kada se probudim, ne trčim prvo na trening, već se prvo igram s decom. To su neprocenjiva iskustva koja se događaju jednom u životu. Treba ih iskoristiti na pravi način“.

Federer i Rafa i pauza„Federer i Nadal su po mnogo čemu jedinstveni, među najboljim igračima u istoriji, ljudi koji su na mene uticali da postanem ovo što jesam. Njihovi primeri pokazuju da možete i posle pauze i sezone u kojoj igra nije bila na najboljem nivou da se vratite u vrh. A, podsetio bih da jedini od igrača iz vrha nikad nisam pravio pauzu, a iz ove perspektive mislim da je trebalo da uradim to odmah posle Rolan Garosa“.

Povratak: „Jedva čekam da ponovo zaigram, nedostaje mi reket. Ali ne mislim da ću za mesec dana igre sve propušteno da nadoknadim. Idem korak po korak. Verujem da ću biti onaj pravi sredinom sledeće godine, mada se neću žaliti ukoliko uđem u formu i nešto ranije“.

Svetski mediji procenjuju da će Novak Đoković ponovo na teren vratiti od 1. januara, kada stratuje turnir u Brizbejnu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje