petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novi prvoligaš počeo sa dovođenjem igrača

Ekipa Huddersfield Town koja će u predstojećoj sezoni nastupati u prvom rangu engleskog fudbala „Premier League“, dovela je svoje prvo pojačanje u vidu belgijskog fudbalera, Laurent Depoitre. 

28-godišnji napadač iz Belgije dolazi u redove engleskog kluba iz ekipe Porto gde nije imao uspešnu sezonu. Za godinu dana na stadionu „Dragao“ ostvario je svega 7 nastupa za popularne „Zmajeve“ uz samo jedan postignut pogodak. Depoitre je sa ekipom Huddersfiedd Town potpisao dvogodišnji ugovor sa opcijom produžetka na još godinu dana. Trenutno visina ovog transfera je još uvek nepoznata, ali mediji pišu da se radi o sumi od 5.000.000 evra.

„Veoma sa srećan što je Loran postao naše prvo pojačanje tokom ovog leta. On je dobar napadač, nastupao u jakim ligama i osvajao nacionalne titule. Sjajna je vest da smo uspeli da potpišemo igrača njegovih kvaliteta i daćemo sve od sebe da ga vratimo u staru formu. Njegov ponašanje na terenu je baš ono što nam treba, takođe je i privatno sjajna ličnost. Jedva čekam da počnem da sarađujem sa njim“, rekao je trener Huddersfield Town, David Wagner.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje