utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novi Zeland – Portugal (Kup Konfederacija) najava i prognoza!

Na Krestovsky stadionu u Sent Petersburgu, igra se poslednji meč A grupe, na Kupu Konfederacija, utakmica počinje u 17 časova, a sastaju se Novi Zeland i Portugal. Meč će suditi Mark Geiger iz Sjedinjenih Američkih Država.

Novi Zeland je posle nešto slabije utakmice protiv domaćina Rusije, u drugom meču odigrao odličan meč protiv Meksika i samo ih je mali nedostatak sreće delio od potencijalnog iznenađenja u ovom meču jer su na poluvremenu vodili 1:0, golom Krisa Vuda. Tim je odigrao dobar meč, gde je pokušao da iskoristi svoje najveće kvalitete snagu i odličnu duel igru što Meksikancima koji igraju tehnički doteraniji fudbal nije odgovaralo. Osnova igre Novog Zelanda u formaciji 5-3-2 jesu takozvani ving bekovi, preko kojih se centaršutevima traži korpulentni Kris Vud. Novi Zeland je sigurno ispao iz daljeg toka takmičenja.

Portugal kao najveći favorti takmičenja u dosadašnjem toku šampionata nije briljirao ali je slično igrao i na Evropskom prevenstvu, pa je na kraju osvojio to takmičenje. Najveća prednost ovog tima je veliki kvalitet koji dolazi i sa klupe, gotovo svih 23 igrača mogu da igraju, a da kvalitet igre ne opada. Za današnji meč postoji velika mogućnost da će selektor Fernando Santoš odmoriti prvu zvezdu selekcije Kristijana Ronalda i možda još nekoliko startera. Sigurno neće nastupiti ni Guerieiro koji je doživeo povredu u meču sa Rusijom, a najverovatnije će ga zameniti Eliseu. Ukoliko slavi Portugal će moći i do prvo mesta, ako Mesiko ne pobedi Rusiju ili odigra nerešeno, kao i u slučaju ako Portugal popravi gol razliku pa čak u u slučaju pobede Meksika može do prvo mesta.

Kristijano Ronaldo najverovatnije propušta današnji meč!

Situacija na ovom meču je potpuno jasna, posed lopte na strani Portugala, konstantni napadi ovog tima i veliki broj udaraca na gol Marinovića. Ekipa Novog Zelanda će pokušati da iz kontranapada i možda nekog prekida zapreti Portugalcima. Od današneg meča mogao bi da profitira tandem Bernardo Silva i Andre Silva, koji bi mogli da podignu sampouzdanje pred polufinale.

PREDLOG za klađenje:

  • 2-2 &3-5 gola (vođstvo Portugala i na poluvremenu i na kraju i 3 do 5 gola na meču) kvota 2,40
  • Bernardo Silva postiže gol na meču (kvota 2,78)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje