petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Opet su ga potcenili

Kladionice su opet potcenile Pabla Kuevasa. U meču protiv Denisa Šapovalova pokazao je koliko je dobar igrač. Svaku šansu je koristio, maksimalno eksploatisao slabosti Šapovalova i na kraju zasluženo slavio. Danas ga ruku na srce čeka mnogo teži protivnik, ali i protiv njega je itekako moguće igrati.

U pitanju je austrijski teniser Dominik Tim. Mišljenja smo da je kvota 1,20 premalo na Tima i da je ova kvota postavljena samo na osnovu renkinga koji sa formom i igrama nema nikakve veze.

Austrijanac nije oduševio protiv Cicipasa. Da je Grk iole iskusniji mogao je lagano da dobije meč. Ušao je u raspravu sa sudijama i energiju trošio sa nebitne stvari. To je po nama glavni razlog poraza, jer u svim segmentima igre Cicipas je bio u egalu sa Timom. No, iskustvo je to i ono se ne može kupiti, a ovoga puta je bilo na strani Tima.

Kada je ovaj meč u pitanju od njega očekujemo veliku borbu. Ovaj beton je jako spor, a pošto se obojica najbolje snalaze na šljaci meč bi trebao da se odvija kao da se igra na šljaci. Razmene će biti dugačke kao i gemovi, a pobediće onaj koji bude bio bolje fizički pripremljen.

Tim na betonu nije isti igrač kao onaj na šljaci, i Kuevas može da mu parira. Dvoumili smo se između opcije da Kuevas osvoji set i over, a po nama sigurnija je ova druga opcija.

Predlog : više od 21,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje