subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Orenburg ipak smenio glavnog trenera!

Ruski drugoligaš Orenburg danas je na svom zvaničnom veb-sajtu potvrdio smenu trenera, tj. odlazak Temurija Kecbaje, a dolazak Vladimira Fedotova na tu funkciju.

Ranije je bilo objavljeno da Kecbaja zbog porodičnih obaveza “plavo-bele“ neće voditi samo na utakmici protiv Luč-Energije, ali je danas potvrđena vest da je gruzijski stručnjak raskinuo ugovor na prošlosezonskim premijerligašem. Pored njega, klub su napustili jedan od asistenata, kao i kondicioni trener.

Temuri Kecbaja je na klupu stigao tek ovog leta, a Orenburg se nakon 8 odigranih utakmica ove sezone, pod komandom nekadašnjeg trenera grčkog Olimpijakosa i AEK-a, kiparskog APOEL-a, kao i reprezentacije Gruzije, nalazi tek na 13. poziciji (od ukupno 20) sa 10 bodova pošto su zabeležili 3 pobede, 1 remi i 4 poraza.

Vladimir Fedotov je trenersku karijeru započeo kao asistent u jekaterinburškom Uralu 2004. godine, a do danas je samostalno vodio ekipu Urala iz Jekaterinburga i Metalurga iz Novokuznjecka. U trenerski štab Orenburga stigao je još tokom 2015. godine, a do danas je obavljao nekoliko funkcija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje