petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ostrvska selekcija ostala bez selektora!

Iako je imao podršku kako svih u Fudbalskom savezu svoje zemlje, tako i od igrača koji su nastupali za reprezentaciju, Chris Coleman je odlučio da podnese ostavku na mesto selektora nacionalnog tima Velsa, objavili su danas u Fudbalskom savezu ove ostrvske države. Saopštenje FS Velsa, prenosimo u celosti:

Nažalost, Chris Coleman je podneo ostavku na mesto selektora reprezentacije Velsa, što stupa na snagu odmah. Chris je stupio na mesto selektora u januaru 2012-te godine u teškim uslovima i vodio je Vels do polufinala Evropskog prvenstva 2016-te godine, neverovatnog uspeha koji je inspirisao celu naciju.

Džonatan Ford, izvrši direktor FS Velsa je rekao: ,, Jako nam je žao što je Chrisova era na mestu nacionalnog selektora završena. Fudbalska asocijacija Velsa, kao i cela nacija će mu večno biti zahvalna za izuzetan posao koji je napravio na ovoj poziciji tokom prethodnih 6 godina, predstavljao je Vels i u svetu, imao odličnu komunikaciju sa medijimia, igračima i navijačima, a odveo nas je i do polufinala velikog takmičenja. Želimo mu svu sreću u nastavku karijere i ponovnom radu u klupskom fudbalu što je koliko smo shvatili u iskrenom razgovoru sa njim, njegova velika želja.“

Po nekim nagoveštajima sa Ostrva, Chris Coleman će preuzeti fudbalski klub Sunderlend koji se takmiči u Engleskom Championshipu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje