četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ove sezone Zverev je zabeležio samo tri pobede

Miša Zverev je igrač čija je karijera na samom zalasku, i apsolutno nas ne bi iznenadilo kada bi ovo bila poslednja sezona u njegovoj karijeri. Jeste lepo to što on gaji servis volej igru, stil koji je maltene izumreo u savremenom tenisu, ali jednostavno takav stil igre više ne prolazi. Ove sezone ima samo tri pobede i sedam poraza. Pobede je ostvario protiv Džona Patrika Smita, Blaža Kavičića i Mihaila Kukuškina. Priznaćete nisu neke pobede, a ova tri igrača su čelendžer nivoa i sigurno ne mogu da se porede sa Kverijem.

Sa druge strane je Kveri koji igra toplo hladno, ali kada se igra u domovini onda ume da bljesne. Na turniru u Njujorku uspeo je da dođe do finala u kom je izgubio od Kevina Andersona koji igra kao preporođen ove sezone.

Servis volej koji gaji Zverev ovde neće prolaziti dobro, jer podloga nije tako brza kao na nekim drugim mastersima. Za razliku od Kukuškina koji je dao dosta prilika za brejk, Kveri neće biti tako darežljiv, jer ima bombu u servisu koja moja može da ga vadi iz neugodnih situacija.
U nekim dužim razmenama Kveri je svakako bolji i mišljenja samo da bi ovaj meč trebao da dobije bez većih problema.

Predlog: Pobeda Kverija 2-0 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje