petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Over protiv bivšeg tima???

Od 04:00 se u okviru NBA lige igra duel između ekipa Denvera Nuggetsa i Portland Treilblazersa, a nama je za oko zapao jedan igrač iz ekipe Portlanda.

Jusuf Nurkić igrač Portlanda, trejdovan je upravo iz Denvera koji se odlučio da na poziciji centra tim gradi oko Nikole Jokića, što je izazvalo dosta revolta kod bosansko-hercegovačkog reprezentativca. Na ruku Nurkiću ide i slabija odbrana Denvera, koji sa pozicije centra prosečno prima 20,0 poena po meču, a uz to Nurkić je prošli meč uništio odbranu Denvera sa 33 poena. Od poslednjih 5 mečeva, Nurkić je samo protiv Menfisa postigao jednocifren broj poena (6) što je i očekivano, s obzirom da je Memfis jedan od timova koji najbolje brani poziciju centra u NBA.

Ostala četri meča 21 protiv Bruklina za 25 minuta igre, 25 protiv Oklahome za 33 minuta, protiv Lejkersa 28 poena za 29 minuta i 19 poena protiv Jute za 35 minuta igre.

Današnja granica kladionice Max bet na Jusufa Nurkića iznosi 16,5, a mi predlažemo da odigrate više poena za šta je kvota 1,85.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje