petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

,,Ovo je najlepši trenutak moje karijere!“

Reprezentativac Maroka, Mehdi Benati rekao je da je plasman na FIFA Svetsko prvenstvo 2018-te najlepši trenutak u njegovoj karijeri. Selekcija Maroka se plasirala na planetarnu smotru prvi put posle 1998.godine.

Jako važan šraf u tom plasmanu je štoper reprezentacije i Juventusa, Mehdi Benatia, a koliko je bio bitan najbolje pokazuje činjenica da Maroku u šest mečeva u kvalifikacijama nije primio ni jedan gol.

,,Plasman je najlepši trenutka moje karijer do sada. Rekao sam saigračima da sam imao sreće da osvajam titule u Bajernu i Juventusu, ali da je ovo jedna od stvari zbog kojih igramo fudbal. Posle godina igranja za nacionalni tim, ovaj uspeh predstavlja nešto zaista veliko za mene, kao kapiten osećam to možda još više, predivan trenutak. Svako jutro kada ustanem mislimo o tome i zaista sam srećan, iako još uvek nismo imali pravo slavlje sa našim narodom u Maroku, ali verujemo da će narod koji živi za fudbal da nam priredi neverovatnu žurku prvom prilikom. Gledali smo 20 godina Svetsko prvenstvo samo preko TV ekrana, sada smo na njemu i treba da se osećamo zaista posebno“.

Selekcija Maroka nalazi se u IV šeširu pred žreb koji će biti održan u Moskvi, prvog decembra!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje