četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Poljska – Švedska ( EURO U21) najava i prognoza meča!

Od 20:45 očekuje nas drugi meč dana u grupa A, na Prvenstvu Evrope za mlade selekcije, a sastaće se selekcije domaćina Poljske i Švedske, meč se igra na stadionu Arena Lublin u Lublinu, a sudiće ga Slovenac, Slavko Vinčić.

Poljska je u prvom meču razočarala svoje navijače, porazom od selekcije Slovačke i znatno smanjila svoje šanse da načini podvig i plasira se u drugi krug takmičenja. Iako je meč krenuo kako se samo poželeti može, ranim golom Lipskog u prvom minutu meča, do kraja susreta gosti su preokrenuli meč i slavili. Poljska je u drugom delu igre zaigrala dosta hrabrije i otvorenije ali je golman Slovačke sprečio domaćina da dođe i do boda. Dobre šanse promašili su Frankovski, Davidovski i Lineti. U slučaju poraza, Poljska će ispasti sa takmičenja, a u slučaju pobede imaće šansu u zavisnosti od drugih rezultata.

Selekcija Švedske sa druge strane odigrala je odličan meč protiv favorizovene Engleske i veći deo meča bila opasniji rival na terenu. Odlična poziciona igra u defanzivi i brz kontranapad sa puno kratikih pasova karakterisali su njihovu igru, naročito se istakao igrač poljskih korena, Cibicki koji je imao odličnu šansu u prvom delu igre i koji će biti posebno motivisan protiv zemlje svojih predaka. Najveću šansu imali su posle penala koji je skrivlje nad desnim bekom Vahlkvistom, koji isti igrač nije pretvorio u gol. Danas će u slučaju pobede staviti sebe u odličnu poziciju da prođu u polufinale.

Cibicki, imaće posebnu želju da se dokaže protiv zemlje svog porekla!

Ove selekciji često su se sastajale u prošlosti, od 1999.godine odigrali su 8 mečeva, a skor je 3 pobede Poljske, 3 nerešena meča i 2 pobede Švedske.

Poljska danas mora da igra otvoreno i na pobedu jer svi ostali rezultati ne znače domaćoj selekciij, Švedska će moći da odigra opreznije i na kontranapade iako kvalitet kojim raspolažu može da ide i u prilog tome da će lopta biti kod njih u posedu, ali bez srljanja, kao i u meču sa Engleskom. Očekujemo tvrd meč, u kojem neće biti puno golova i u kojem će najverovatnije golovi pasti u drugom delu igre.

PREDLOG za klađenje:

  • VG2 (više golova u drugom poluvremenu) kvota 2,00

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje