subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Poljski Leh potvrdio ozbiljnu povredu jednog od svojih najboljih igrača!

Poljski Leh iz Poznanja ukupnim rezultatom 4:3 bio je bolji od ekipe Haugesunda čime su uspeli da izbore plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali je pobeda protiv norveškog predstavnika ipak bila “Pirova pobeda“ s’ obzirom da je u drugoj utakmici povredu zaradio verovatno i najbolji igrač ekipe, ofanzivni vezista Darko Jevtić.

Prema prvim informacijama reč je o ozbiljnoj povredi članka leve noge, koju je zadobio u 39. minutu nakon duela sa Libanom Abdijem, a zbog koje je zvanično završio utakmicu tek na poluvremenu. Kako se navodi na zvaničnom veb sajtu ekipe iz Poznanja, švajcarski fudbaler srpskog porekla u narednom peridou biće podvrgnut seriji ispitivanja i analiza nakon čega će se zvaničnim saopštenjem objaviti detalji povrede.

Darko Jevtić je u Leh stigao početkom 2015. godine, iako je tokom jesenjeg dela sezone 2014-15 za ovu ekipu nastupao kao pozajmljeni igrač švajcarskog Bazela. Do danas je za “plavo-bele“ ostvario ukupno 116 nastupa, a pritom je postigao 23 gola u 23 asistencije. Tokom prethodne sezone odigrao je 38 utakmica i pritom postigao 9 pogodaka, a namestio ukupno njih 13 zbog čega je postao prvi asistent ekipe. Na kraju, nakon ovosezonske 4 utakmice u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope uspeo je da postigne čak 3 i da pritom asistira kod 1 gola.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje