petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Poslednji voz za Finiks

Poslednji meč ove nedelje odigraće Vonderersi i Finiks. Ovo je zaostali meč 7-mog kola.

Vonderersi su u prošlom kolu pobedom nad Merinersima prekinuli seriju od 4 meča bez pobede. Ta pobeda je došla u pravo vreme jer su ostali u trci, tj nisu dozvolili rivalima da se odvoje u borbi za 6 to mesto. Pobedom na ovom meču napravili bi veliki korak ka plej ofu. Gombau nema problema sa sastavom,nedostajaće samo Cejudo,ali ostali su tu. Vondersima nakon ovog meča dolazi težak raspored,jer se sastaju sa prve dve ekipe na tabeli i to je motiv više da pobede na ovom  meču kako bi ostvarili prednost nad rivalima. Po svemu sudeći borba za 6-to mesto će se odvijati do poslednjeg kola.

Velington igra dobro u poslednje vreme, tj proigrali su,e sad da li je kasno, videćemo. U prošlom kolu su ubedljivo poraženi od Sidneja,ali to im se ne može zameriti jer Sidnej sve redom gazi. Velington je trenutno poslednji sa 8 bodova manje od mesta koje vodi u plej of. Oni su ovu utakmicu najavili kao meč na život ili smrt, oni su doslovce ovako napisali —“ do or die “ dakle ovo je jedan od poslednjih vozova za njih. Pozitivna stvar je povratak u tim najboljeg strelca Andrije Kaluđerovića. Ipak nedostajaće Rosi, Krišna,Dojl i Lovri.

Predlog za klađenje: Vonderersi su blagi favoriti,ali s obzirom na tu najavu od strane Velingtona,realno je očekivati da oni u ovaj meč uđu mnogo agresivno. Ipak je ovo za njih jedan od najbitnijih mečeva sezone, plus vratio se Andrija Kaluđerović. Možda je najbolja opcija igrati golove.

Tip: GG  @ 1.50

Kvota je iz kladionice maxbet.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje