subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Povredio se bitan igrač Totenhema

Londonski Totenhem je današnju utakmicu 21. kola PL protiv Vest Bromvič Albiona odigrao na visokom nivou. “Pevci“ su nad “Vrećicama“ slavili sa ubedljivih 4:0, a Hari Kejn je sa svojim het-trikom postao zvezda te utakmice. Bez obzira na odličan učinak drugoplasirane ekipe na tabeli, pobeda nad VBA ostala je u senci povrede jednog od najvažnijih igrača te ekipe – Jana Vertongena.

29-godišnji štoper je teren napustio već u 65. minutu, a sve je ukazivalo na to da je ozbiljnije povredio članak leve noge. On je u velikim mukama i sa bolnom grimasom na licu napustio teren, a koliko ozbiljnoj povredi se radi, ostaje nam da vidimo kroz neko vreme.

Menadžer Totenhema – Maurisio Poketino je nakon utakmica dao izjavu novinarima, a ovaj incident prokomentarisao je rečima: “Veoma je loše. Razočarani smo, jer je to situacija u kojoj nikako ne bismo voleli da budemo. Videćemo šta će pokazati testovi, ali izgleda da je ozbiljno. Dobio je ozbiljan udarac“, a kasnije je dodao i “Izgleda veoma ozbiljno, ali još uvek ne znamo ništa. Moramo sačekati nedelju ili ponedeljak da bi videli koliko će vremena i da li će uopšte Jan praviti pauzu. Ne razmišljamo o kupovini još jednog defanzivca, jer smo videli da i Ben Dejvis može odlično da igra na toj poziciji“.

S’ obzirom da je i Čelsi ubedljivo slavio nad ekipom Lestera, Totenhem još uvek zaostaje 7 bodova za gradskim rivalom. U sledećem kolu “Pevce“ očekuje veoma teška gostujuća utakmica protiv Mančester Sitija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje