petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Predsednik urgirao da ga vade iz kineskog zatvora, tata hoće u Evropu?

Toliko tiraža i pompe koliko proizvodi porodica Ball u Holivudu, može samo da se poredi sa starletama porodice Kardashian.

Za razliku od Kardashiana koji su se u žižu javnosti pojavili seks kasetom sa tada poznatim igračem NFL-a, porodica Ball ima košarkaškog talenta i lajavog oca koji svojim nonsensima iznova šokira široke narodne mase.

LaVar Ball je izjavljivao kako je njegov najstariji sin Lonzo bolji od Stephen Currya. Lonzo je definitivno pokazao raznolikost u svojoj rookie sezoni u Lakersima, ali je daleko od bilo kakvog poređivanja sa Stephom u ovom trenutku, pogotovo kada iz igre šutira mizernih 31%!

Njegov srednji sin LiAngelo je izbačen sa fakulteta UCLA pošto je krao po šoping centru na putovanju u Kini. Zbog rigoroznih zakona koji vladaju u ovoj azijskoj zemlji, LiAngelu je pretila robija, međutim u celu priču se umešao i predsednik države SAD – Donald Trump lično, i izbavio kleptomana iz zatvora.

Najmlađi sin LaMello je poznat od ranije po partijama u kojima je postizao i po 92 poena.

Sav talenat dvojice mlađih sinova, otac LaVar želi da usmeri ka evropskim klubovima, a u javnost je procurela prepiska između francuskog kluba  Vischy-Clermont koji se takmiči u B ligi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje