petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga: Izostanci i novosti

Osamnaesto kolo Premijer Lige je pred nama, praznična atmosfera je uveliko tu, a mi vam izdvajamo izostanke i povratke igrača po timovima. Pa da počnemo:

Diego Kosta
i Ngolo Kante odslužiće jedan meč suspenzije, zbog 5 žutih kartona, koje su „sakupili“ u prethodnim mečevima.
Menadžer Plavaca, Antonio Konte, potvrdio je da će prva zvezda ekipe – Eden Azar nastupiti u meču koji će njegova ekipa odigrati protiv Bornmauta.
Sa druge strane, defanzivac Bornmuta, Nejtan Ake neće moći da nastupi u ovom meču, zbog uslova u ugovoru o pozajmici. Ake je na pozajmici iz Čelzija.
Postigao je čak 3 gola, u poslednjih 6 ligaških mečeva za Bornmut.

U ekipi Arsenala, Okslejd-Čemberlen propustiće utakmicu sa Vest Bromom. On je povredio mišić u porazu od Mančester Sitija (2:1).
Arsen Venger takođe je potvrdio da se Aron Remzi vratio treninzima, tako da možemo očekivati da će se naći na klupi u meču koji sledi. Od ranije su povređeni: Kazorla, Mustafi, Mertesaker, Debuši.
Što se Vest Bromvič Albiona tiče, očekuje se povratak Džonija Evansa u tim. Propustio je prethodna 2 meča zbog povrede lista. Džejms Morison je pod znakom pitanja zbog gripa.

Kao što smo već objavili, Alan Pardju je dobio otkaz od strane Kristal Palasa, a nasledio ga je Sem Alardajs. Orlovi će se u ovom kolu sastati sa ekipom Votforda, u gostima, na Vikeridž Roudu.
Odsutni su: Tomkins, Soare, Sako, Vikam, Mandanda, Remi.
Kod domaćina, odsutan je Roberto Pereira, i to na nekoliko meseci, zbog povrede kolena. Sebastian Prodl i Stefano Okaka su vraćeni laganim treninzima, pa će kasnije biti odlučeno da li će biti u sastavu za predstojeći meč.

Prvi čuvar mreže Evertona, Martin Stekelenburg, pod znakom je pitanja za gostovanje prošlogodišnjem šampionu Lesteru. Doživeo je povredu noge u derbiju protiv Liverpula. U istom meču, Džejms MekKarti doživeo je povredu zadnje lože, pa se očekuje da on ne bude dostupan menadžeru Kumanu naredne 2-3 nedelje.
Za Lester, zbog suspenzija neće nastupiti Fuks, Hut i Vardi. Drinkvoter je upitan.

Menadžer Mančester Junajteda, Žoze Murinjo, potvrdio je da je jedini odsutan fudbaler za predstojeći meč sa Sanderlendom, Luk Šou.
Erik Bai i Henrik Mkhitarjan su u konkurenciji za tim, ali verovatno neće biti starteri.
A bivši menadžer Junajteda, sada Sanderlenda, Dejvid Mojes, imaće nešto više odsutnih igrača za ovaj meč. Adnan Januzaj ne može da nastupi protiv Junajteda (identična situacija kao sa Čelzijem i Akeom).
Jan Kirhof biće odsutan 12 nedelja zbog operacije kolena. Pored njega, odsutni su još i: Džek Rodvel (zadnja loža), Padi MekNer (koleno), Dankan Votmor (koleno).

U utorak, snage će odmeriti Liverpul i Stouk. U ekipi Jirgena Klopa, štoper Matip pod znakom pitanja je za ovu utakmicu zbog povrede zgloba. Filip Kutinjo ostaje nedostupan.
Sa druge strane, Marko Anautović služi suspenziju zbog crvenog kartona, kojeg je dobio u meču sa Sautemptonom. Ibrahim Afelaj, uključen je u konkurenciju za tip posle dužeg vremena, nakon oporavka od povrede kolena.
Prvi golman ekipe, Džek Batland, mogao bi da propusti još 2 meseca, zbog povrede zgloba.

Kolo će zatvoriti ekipe Sautemptona i Totenhema, u sredu. Kod domaćina, u ekipu se vraća Oriol Romeu, nakon što je odslužio suspenziju za kartone. Čarli Ostin je odsutan ranije zbog povrede ramena.
Deni Rouz, Tobi Aldervireld i Vinsent Jansen su na raspolaganju Maurisiju Poketinu za ovu utakmicu. Erik Lamela ostaje odsutan zbog povrede kuka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje