utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga: Izostanci i novosti za 19. kolo

U petak, od 21h po našem vremenu, ekipe Hala i Evertona otvoriće 19. kolo Premijer Lige. Ispod se nalazi spisak fudbalera koji neće biti na raspolaganju ovim, a i preostalim timovima.

Stekelenburg i MekKarti i dalje neće biti na rasplolaganju Ronaldu Kumanu.
U Halu još uvek nema napadača, Abela Ernandeza, zbog operacije hernie.

Mladi golman Sanderlenda, Džordan Pikford, povredio je koleno u meču sa Mančester Junajtedom. Pikforda čeka operacija, i biće odsutan do 25. februara.
Džek Rodvel, Havijer Mankiljo i Stiven Pienar su se vratili treninzima, ali ne očekuje se da bilo koji od ove trojice bude starter u meču protiv Barnlija.
Sa druge strane, Džef Hendrik je suspendovan za Barnli, a Din Marni će biti dostupan, nakon što je zadobio udarac u poslednjem meču.

Diego Kosta i Ngolo Kante će se vratiti u tim nakon što su obojica odslužili jedan meč suspenzije zbog kartona. Pedro će biti taj koji neće igrati u meču protiv Stouka, jer je zadobio svoj 5. žuti karton u sezoni, u meču protiv Bornmuta.
Stouk i dalje neće moći da računa na Marka Anautovića, koji služi suspenziju zbog crvenog kartona, dobijenog u meču sa Sautemptonom. Golman Džek Batland i dalje je odsutan.

Menadžer Vest Hema, Slaven Bilić, moći će da računa na Pedra Obianga, nakon što je ovaj odslužio jedan meč suspenzije zbog kartona. Lanzini se vratio na treninge, ali ostaje pod znakom pitanja za meč sa Lesterom, dok je Džejms Kolins i dalje nedostupan.
A Klaudio Ranijeri se nada da bi Dani Drinkvoter mogao da startuje u utakmici sa Vest Hemom, i dodaje da će se Rijad Marez vratiti u prvih 11, nakon što je u utakmici sa Evertonom ušao sa klupe.

Za Midlzbro, Viktor Višer je jedini koji je povređen, a Antonio Baragan će odslužiti meč suspenzije zbog kartona, tako da ova 2 fudbalera neće igrati protiv Mančester Junajteda.
U ekipi koju predvodi Žoze Murinjo, neće biti kapitena Vejna Runija (prednja loža), kao ni Luka Šoua.

Nejtan Redmond dobio je crveni karton protiv Totenhema, i sada mora da preskoči duel koji će Sautempton igrati sa VBA. Od ranije su odsutni još i Ostin i Target, a Klasi je pod znakom pitanja.
Saido Berahino ne igra za VBA već neko vreme, pa će tako ostati i u ovoj utakmici.

Derbi kola, igra se u subotu, od 18:30h, a sastaće se Liverpul i Mančester Siti.
Defanzivac Liverpula, Džoel Matip, propustiće ovu utakmicu (povreda zgloba), a sa njim i Filip Kutinjo, za kojeg Klop kaže da će propustiti i naredno kolo.
Sa druge strane, Pep Gvardiola neće moći da računa na Gindogana i Kompanija od ranije, a defanzivac Džon Stouns je pod znakom pitanja, nakon što je morao da napusti teren u utakmici protiv Hala. Stouns je na tom meču povredio koleno. Aguero je odslužio svoju kaznu zbog crvenog kartona u meču sa Čelzijem, i biće u timu za ovaj derbi.

Prvog januara, na programu su 2 utakmice. Od 14:30h, sastaće se Votford i Totenhem, a kolo zatvaraju Arsenal i Kristal Palas.

Janmat i Behrami, zbog povreda, morali su da napuste meč u kojem je Votford remizirao sa Kristal Palasom. Očekuje se da propuste i meč sa Totenhemom.
A u Totenhemu neće moći da računaju na Kajla Vokera i Jana Vertongena, koji će morati da odsluže jedan meč suspenzije, zbog kartona naravno. Tobi Aldervireld propustio je 2 meča zaredom zbog virusa, i sada je šansa da će zaigrati protiv Votforda 75%. Lamela ostaje odsutan.

Arsen Venger je rekao da će štoper Mustafi, i napadač Velbek biti u konkurenciji za tim, nakon što su obojica počeli da treniraju. Očekuje se da obojica budu na klupi. Pored njih, na klupi će se najverovatnije naći i Okslejd-Čemberlen. Gibs (koleno) i Volkot (list) najverovatnije neće biti u timu za predstojeći meč.
Kristal Palas će biti bez Damiena Dilejnia je suspendovan za ovu utakmicu, a Džejms MekArtur i Džo Ledli su pod znakom pitanja.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje