četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga: Izostanci i novosti za 21. kolo

U subotu, od 13:30h po našem vremenu, ekipe Totenhema i Vest Broma otvoriće 21. kolo Premijer Lige. Ispod se nalazi spisak fudbalera koji neće biti na raspolaganju ovim, a i preostalim timovima.

Maurisio Poketino nema novih razloga na brigu, s obzirom na to da je jedini povređeni od bitnijih igrača u timu, Erik Lamela.
Toni Pjulis sa druge strane, imaće nešto teži posao za selekciju prvih 11. Džoni Evans odsutan je zbog povrede lista, dok desni bek Alan Nyom i dalje čeka da se razreši situacija povodom njegovog nastupa za reprezentaciju Kameruna, na predstojećem Afričkom kupu nacija.

Za meč koji će odigrati protiv Stouka, u ekipi Sanderlenda neće moći da računaju na Viktora Aničebea, koji će odsustvovati zbog povrede zadnje lože. Khazri, Kone i Ndong su otputovali u Afriku, tako da su i oni odsutni. A pod znakom pitanja i dalje je Pienar, mada se očekuje da će zaigrati.
Nedostupni Afrikanci u timu Stouka su: Mame Biram Diuf i Vilfred Boni. Pored njih, napadač Džon Volters takođe neće biti na raspolaganju Dejvidu Mojesu, jer će irski fudbaler morati na operaciju kolena. Bojan Krkić ima problem sa kukom, i još uvek se ne zna da li će nastupiti.

Utakmica između Svonsija i Arsenala, na programu je u subotu od 16h, a za domaćine neće moći da nastupi Nil Tejlor, koji je povredio jagodičnu kost na treningu. Očekuje se da levi bek ne bude na terenu naredne 3 nedelje. Već smo spomenuli da će novo pojačanje Svonsija, Luciano Narsingh, preskočiti ovu utakmicu, i to zbog povrede lista.
Sa druge strane, Arsen Venger će morati da kombinuje sa sastavom, s obzirom na to da je desni bek Hektor Beljerin nedostupan zbog povrede zgloba, a pored njega, Teo Volkot je povredio list, tako da i on neće nastupiti. Mesut Ozil vraća se u tim, nakon bolesti.

Pisali smo o tome kako Dimitri Paje želi da ide iz West Hama. Zbog toga, menadžer „Čekićara“ odlučio je da Pajea izostavi iz selekcije za tim, za meč koji sledi u subotu, a u kojem će Vest Hem ugostiti ekipu Kristal Palasa.
Bilić se nada da bi barem najbolji strelac tima, Antonio, mogao da nastupi u subotu, iako trenutno ovaj fudbaler ima virus. Štoper Džejms Kolins se vraća u tim, nakon što se oporavio od povrede lista.
U timu čiji je menadžer popularni „Big Sem“, za trojicu fudbalera odluke će morati da se donesu pred sam polazak na utakmicu, a to su: golman Henesi (udarac), štoper Dan (zadnja loža), i vezista MekArtur (list). Kao što je Alardajs već istakao, očekuje se da će napadač, Kristijan Benteke zaigrati.

Za Midlzbro, Viktor Višer spreman je da se vrati na teren, a pridružiće mu se i prvi čuvar mreže – Viktor Valdes. Odsutni su Antonio Baragan (zadnja loža) i Gaston Ramirez (koleno).
Kod Votforda, ima popriličan broj fudbalera za koje nije sigurno da li će nastupiti u subotu. Jedan od njih je i desni bek, Daril Janmat, koji izgleda da još uvek nije dovoljno fizički spreman, nakon što je pretrpeo povredu prepone.
Sakses je povredio mišić, te se neće naći u konkurenciji za tim. Očekuje se povratak golmana Gomesa, kao i levog beka Holebasa.

Poslednji meč za subotu, igra se od 18:30h, a sastaće se ekipe Lestera i Čelzija.
Novi igrač Lestera, Vilfred Ndidi, mogao bi da se nađe u konkurenciji za tim pred ovaj meč. Džejmi Vardi i Endi King su se oporavili od bolesti, i na raspolaganju su Klaudiu Ranijeru. Kao što smo već ranije spomenuli, Rijad Marez i Islam Slimani su otputovali u Afriku.
Antonio Konte će moći da računa na sve startere.

A u nedelju, od 14:30h Everton dočekuje Mančester Siti.
Ronald Kuman bi u tim mogao da uvrsti novo pojačanje, Morgana Šnajderlina i to u startnu postavu. Od ranije je odsutan Janik Bolasi, a prvi čuvar mreže Martin Stekelenburg je pod znakom pitanja, zbog povrede noge.
Pep Gvardiola neće moći da računa na Fernandinja, koji je dobio crveni karton u poslednje odigranom meču, pa možemo očekivati da Paolo Zabaleta počne meč na njegovoj poziciji.

I za kraj kola derbi u kojem će se sastati Mančester Junajted i Liverpul.
Zlatan Ibrahimović je bio bolestan, ali očekuje se da će nastupiti. Roho je povredio mišić, i nalazi se pod znakom pitanja, a Erik Bai nije dostupan zbog nastupa za reprezentaciju Obale Slonovače, na Afričkom kupu nacija.
Sa druge strane, fudbaler Liverpula, Mane takođe je otputovao u Afriku, ali će Jirgen Klop ponovo na raspolaganju imati Liverpulovog najboljeg igrača ove sezone – Filipa Kutinja. Takođe, defanzivac Matip se oporavio od povrede, i očekuje se u startnoj postavi.

To bi bilo to, samo obratite pažnju da svi mečevi počinju sat vremena kasnije nego što je prikazano na slici.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje