petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga (Rusija): Najave i predlozi za utakmice 3. kola (ponedeljak)

Nakon 4 utakmice u subotu i 3 utakmice u nedelju, ovog ponedeljka odigraće se i jedina preostala utakmica 3. kola ruske Premijer Lige u kojoj će se sastati ekipe Krasnodara i moskovskog Spartaka, prošlosezonskog šampiona. Bez obzira što je na programu samo jedna utakmica mi ćemo i za nju uraditi najavu kao i za utakmice iz prethodna 2 dana.

Pre nego što počnemo moramo da se pohvalimo za sada stopostotnim učinkom što se tiče predloga za utakmice ovog 3. kola pošto smo u subotu pogodili 4 od 4, a u nedelju 3 od 3 ponuđena predloga, što znači da je ukupan učinak 7 od 7 pogodaka.


18:30 Spartak Moskva – Krasnodar

Jedina današnja utakmica, koja ujedno i zatvara ovo 3. kolo u ruskom prvenstvu, odiraće se na stadionu “Otkritje Arena“ u Moskvi gde će ekipa prošlosezonskog šampiona ugostiti jednu od najkvalitetnijih ekipa iz te države. Spartak je nakon osvajanja Premijer Lige, odlično odrađenih priprema i letnjeg prelaznog roka u novu sezonu ušao sa namerom da odbrani titulu. Pobedom nad Lokomotivom u finalu Super Kupa samo delom se počelo nazirati da šanse za tako nešto itekako postoje. Nakon toga usledila je Premijer Liga, a u okviru 1. kola susreli su se sa moskovskim Dinamom koji je kao i Spartak odigrao dva veoma različita poluvremena. Spartak je do prednosti od 2:0 došao u 29. i 32. minutu, a svakako da su iskoristili sve stopostotne šanse koje su imali bilo bi i 4:0. U drugom poluvremenu Dinamo je krenuo na sve ili ništa, Pančenko smanjio na 2:1 nakon samo 10 minuta, da bi tek u poslednjim minutima Dinamovci izjednačili i tako može se reći uništili šampionsku ekipu. Očekivalo se da će već u drugom kolu protiv Ufe Moskovljani pokazati zašto su postali šampioni te da će se sa nekoliko golova u mreži protivnika revanširati za nesrećno gubljenje 3 boda na uvodnoj utakmici. Kao što svi znamo Ufa nije naivan protivnik i bilo je očekivano da će pružiti određeni otpor, a da će izvući bodove od Spartaka to zasigurno niko nije ni pomislio da se može desiti. Spartak je bio katastrofalan na svim poljima, odbrana neukomponovana, a o napadu koji od 23 šanse ni jednu nije iskoristio ne treba ni da govorimo. Veliko je pitanje da li će Spartak moći nešto da uradi protiv Krasnodara iako igraju na svom terenu, jer je Krasnodar ekipa koja je i pored izostanka najboljih igrača uspeo da ostvari stopostotan učinak u Premijer Ligi ove sezone i da pritom savlada Lingbi (2:1) u okviru Lige Evrope. Iako ih za samo 4 dana očekuje revanš utakmica nema sumnje da je derbi protiv Spartaka isto toliko važan jer im uveliko može olakšati put ka Ligi Šampiona sledeće sezone. Kao što smo rekli nakon ta dva kola Krasnodar ima stopostotan učinak pošto su savladali ekipu Rubina u gostima, kao i Tosno kod kuće. Svakako da se zbog povreda Kricjuka, Okriašvilija i Smolova očekivao nešto slabiji ritam na početku sezone “Bikovi“ su na terenu izgledali višestruko bolje nego tokom prošle sezone i velike su šanse da protiv Spartaka ostanu neporaženi. U obe utakmice delovali su stabilno, koristili su skoro sve iole ozbiljne prilike, a pre svega na terenu nisu delovali napeto kao što je to bio slučaj kod Spartaka, što je očekivano. Mislimo da je za ovu utakmicu Krasnodar bez razloga proglašen autsajderom, a velike su šanse da “Bikovi“ mogu danas doći i do nove pobede, treće u nizu. Ipak mi smo se opredelili za tip da Krasnodar daje gol koja se plaća kvotom 1,55, a koja je i više nego poklon.

Naša prognoza utakmice – 1:1

DA2 @1,55 (gosti daju bar 1 gol na utakmici)


Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz ruske Premijer Lige, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje