petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Prijović bi voleo u grupu sa bivšim saigračima!

Aleksandar Prijović je golom odluke protiv Gruzije, odveo Srbiju na SP, a o Mundijalu je pričao za poljski Sport: „Teško je opisati rečima osećaj, naravno da je uzbudljiv. Svi su sanjali da odemo na Svetsko prvenstvo, cela zemlja je gladala u nas i uspeo sam da postignemo gol, o tome sam maštao i sada je stvarnost. Nikada neću zaboraviti taj trenutak“.

O timu i očekivanjima: „Imamo igrače Napolija, Rome, Mančester junajteda, Liverpula, definitivno smo jači nego što pokazuje FIFA lista. Imamo i nešto što ranije nismo imali, atmosferu, svi dišu jedan za drugog i to je veliko zadovoljstvo. Pruža nam se šansa za uspeh. To što nismo igrali osam godina na velikim takmičenjima može da bude prednost“.

Istakao je i želju za predstojeći žreb koji je na programu 1. decembra„Voleo bih Poljsku iz prvog šešira, jer su među slabijima tu, ali samo na papiru. Poljska ima jak tim, igra slično Srbiji i na Evropskom prvenstvu u Francuskoj pokazala je kvalitet. Ima rezultate za poštovanje, ali ih se ne bojim. Bilo bi lepo da se sretnem sa bivšim saigračima iz Legije“.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje