petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rendžersov niz pojačanja stigao do broja osam!

Glazgov Rendžersi žele da naredne sezone igraju još značajniju ulogu u Škotskom šampionatu pa su u toj nameri već angažovali osam pojačanja, poslednja dva u nizu stižu iz Meksika, a u pitanju su Carlos Pena koji stiže iz Gvadalahare i Eduardo Herera iz Pumasa.

Karlos Pena rođen je 1990.godine, igra na poziciji centralnog veznog fudbalera, a u karijeri je igrao za Pačuku, Leon i Gvadalaharu. Za nacionalni tim Meksika odigrao je 19 mečeva i postigao 2 gola. Za ekipu Klub Leon u kojoj je igrao najviše mečeva, zabeležio je 155 nastupa, postigao 42 gola uz 10 asistencija. Ovo je njegov prvi dolazak u Evropu.

Eduardo Herera rođen je 1988.godine, a igra na poziciji napadača. On stiže iz ekipe Pumas,a vrednost transfera je 1,7 miliona funti. U svojoj karijeri igrao je za Pumas, Santos(MEX) i Verakruz. Za nacionalni tim Meksika zabeležio je 9 nastupa uz 3 gola. Najbolje partije pružao je u dresu UNAM Pumasa, za koji je odigrao 186 mečeva, postigao 56 golova i zabeležio 10 asistencije. I njemu je ovo prvi dolazak u neki evopski klub.

Pre njih u klub su stigli: Bruno Alveš i Fabio Kardoso (centralni defanzivci), Rajan Džek i Dalcio (vezni igrači), krilni napadač Daniel Kandeias i napadač Morelos.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje