petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rusija – Portugal ( Kup Konfederacija- A grupa) najava i prognoza!

Od 17 časova nas očekuje drugo kola, A grupe na Kupu Konfederacija u Rusiji, a sastaju se domaćin Rusija i selekcija Portugala. Meč će se igrati na stadionu Otkrytiye Areni u Moskvi, a sudiće ga Đanluka Roki iz Italije.
Stanje A grupe!

Rusija je takmičnje započela očekivanom pobedom protiv Novog Zelanda rezultatom 2:0, domaćin je stvorio veliki broj šansi, ali je do gola stigao uz pomoć igrača gostiju, drugi gol na meču postigao je Smolov koji je odigrao odličan meč i pokazao je zašto ga smatraju najopasnijim ruskim igračem. Uz to ekipa je delovala kompaktno, ali je i pitanje da li je ekipa Novog Zelanda protivnik koji treba da služi kao uzorak. Selekcija će i protiv Portugala nastupiti u formaciji 5-3-2, gde će bočni igrači imati manje mogućnosti da pomognu svojim napadačima zbog ofanzivnih bekova selekcije Portugala.

Formacija Ruskog tima iz meča sa Novim Zelandom!

Pred meč sa Portugalom, selektor Rusije, Stanislav Čerčesov dao je sledeću izjavu:   ,, Prvo, nama je potreban dobar trening danas, da shvatimo koje igrače imamo u kom stanju,što određuje sastav za meč.  Portugal će osećati pritisak ali to mora da proceni trener portugalske reprezentacije. Videli smo dobru utakmicu koju su igrali Portugalaci, i zaista oba tima pokazali su u ovoj utakmici svoje najbolje kvalitete. A o pritisku koji se na takvim velikim turnirima često čuje, nema smisla govoriti, jer je Portugalija – aktuelni evropski šampion, koji je pre godinu dana pojavio na istom velikom turniru i osvojio ga.  Što se tiče ruske reprezentacije, ne znam kako će ta činjenica  da igra ulogu, ali ipak smo imali jedan dan više za pripremu za utakmicu protiv Portugala. Iako ne mislim da će nam to dati neku ozbiljnu prednost.“

Portugal je u prvom meču donekle razočarao svoje navijače, iako su vodili do pred sam kraj meča sa Meksikom, ipak je na kraju završeno 2:2, što će staviti imperativ pobede na stranu Portugala pred meč sa Rusijom. Iako je tim Portugala stvorio puno šansi, nije uspeo da održi posed lopte više u svojim nogama jer je Mekisko u većem delu igre nametnuo svoj stil. Portugal je pokazao da ima odličan potencijala i kvalitet u ofanzivi, ali ono što brine jeste defanziva gde su igrači ove selekcije pokazali određene slabosti.

Da li neizvensnost oko kluba, može da utiče na Kristijana Ronalda negativno?

Fernando Santos, selektor Portugala je izjavio: ,,Većina igrača koji su ovde napisali su najlepšu stranicu Portugalskog fudbala, pre manje od godinu dana. Ja im verujem u potpunosti. Mi ćemo se suočiti sa timom koji igra kod kuće i raste, ima novog trenera i izuzetno je jak. Stepen težine je visok, ali naš cilj je uvek isti: da pobedimo. Ko god da pobedi ovaj meč, staviće sebe u povoljan položaj pre poslednje kolo.“

Poslednji međusobni meč odigrali su 2015-te godine kada su se sastali u prijateljskom meču, odigranom u Rusiji, slavio je domaćin rezultatom 1:0. Poslednja 4 međusobna meča završena su u rasponu 0-1 gol.

Rusija je pobedom nad Novi Zelandom samo prividno strekla veliku prednost jer svoje mečeve sa ovom realno najslabijom selekcijom tek treba da odigraj i Portugal i Meksiko, tako da Rusija mora da osvoji još neki bod kako bi se našla u drugom krugu. Portugal sa druge strane i u slučaju nerešenog ishoda može da se nada prolasku u narednu fazu, individualni kvalitet je na strani Portugala, dok će Rusi pokušati da kvalitetnom defanzivom i kontranapadom pokušati da ostvare povoljan rezultat.

PREDLOG za klađenje:

  • X2&0-3 gola (nerešno ili pobeda Portugala i od 0-3 gola na meču) kvota 1,60
  • X2&VG2 poluvreme ( nerešno ili pobeda Portugala i više golova u drugom delu igre) kvota 2,85

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje