petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Seča favorita u Indijan Welsu

Prethodni dan u Indijan Welsu nije protekao dobro za favorite, jer su mahom jedan po jedan ispadali.

Da će dan biti pun iznenađenja nagovestila je Petra Kvitova koja je poražena od 149. igračice sveta Amande Anisimove posle velike borbe.

No, to je bio samo početak iznenađenjima. Hrvatska teniserka Petra Martić izbacila je šestu igračicu sveta Jelenu Oštapenko relativno lagano sa 2:0.

Prva igračica svega Simona Halep mučila se sa najprijatnijem iznenađenjem ovogodišnjeg Indijan Welsa Karolinom Dolehajd. Rumunka je slavila, ali tek posle preokreta. Amerikanka je prvi set osvojila sa 6:1, i malo je falilo da kroz taj brejk izbaci prvu igračicu sveta. No, Simona je bila bolja u taj brejku i kasnije je potpuno slomila mladu Amerikanku.

Prošlogodišnja polufinalstkinja Kristina Mladenović nastavila je sa razočaravajućim partijama ove sezone. Ona je poražena od Kineskinje Kiang Wang lagano sa 2-0, a domaća igračica Koko Vandevej negativno je iznenadila svoje navijače porazom od mlade Grkinje Marije Sakari.

Kada su muškarci u pitanju najveće iznenađenje svakako je ispadanje Novaka Đokovića. Đoković je posle velike borbe poražen od 109. igrača sveta Tara Danijela. Ovaj meč je pokazao da je Novak daleko od najbolje forme.

Da Đoković ne bude jedini koji je razočarao od muškaraca pobrinuo se Aleksandr Zverev koji je izgubio Portugalca Žoaa Souze sa 2:1, a u iznenađenja svakako može da se doda poraz Luke Puija od Indijca Jukija Bambrija.

Turbulentan dan je iza nas, nadamo se da će večeras biti mnogo lakše za pogoditi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje