četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 6 duela Serije A.

12:30h Sassuolo-Cagliari

Sasuolo je u jako lošoj formi. Dolazak trenera Iachinija je doneo promenu u Sasuolu. Zaigrali su sjajno,ali ta dobra igra nije dugo trajala. Vrlo brzo su se vratili na staro. U poslednjih 5 kola samo 2 osvojena boda. U prošlom kolu su doživeli poniženje u Torinu. Juventus ih je isprašio sa 7-0. Sada po svaku cenu moraju da se iskupe pred svojim navijačima. Očekuje se da napad konačno predvodi pojačanje iz Fiorentine Babakar zajedno sa Berardijem i Politanom. Nedostajaće Letschert i Orco.

Kaljari takođe ne blista.Ipak oni na ovaj meč dolaze malo opuštenije jer su u prošlom kolu dobili jako bitan meč. U prošlom kolu su savladali direktnog rivala za ostanak Spal i tako im pobegli na 7 bodova.To će uneti preko potreban mir u ekipu. Nema izostanaka pa će Lopez moći da izvede najjači tim.

Kaljari ima dodatni motiv na ovom meču. Naime na prošlom gostovanju na ovom stadionu poraženi su sa 6-2 i sigurno da žele da se donekle osvete za taj poraz.

Ovde bi trebalo da bude dosta golova, možda je 3+ najbolja opcija.

15h Chievo-Genoa

Nema kraja agoniji Kijeva. U poslednjih 9 kola samo dva osvojena boda. Polako,ali sigurno idu ka zoni ispadanja,od koje su trenutno na 5 bodova. U prošlom kolu minimalan poraz od Atalante,ali realno mogla je Atalanta tu dati 3-4 golova glatko. Kijevo mora pod hitno nešto da promeni,ako ne želi put u Seriju B. Pozitivna stvar je povratak u tim Bastijena,a mogao bi i Đakerini da zaigra,a nedostajaće Cacciatore.

Đenova je u prošlom kolu ostvarila veliku pobedu u Rimu nad Lacijom. Nisu oni toliko bili bolji koliko je Lacio bio loš. Da je Lacio bio kompletan teško da bi Đenova došla do bodova,ali tako je kako je. Ni njima ne cvetaju ruže u poslednje vreme. Muku muče sa efikasnošću, samo 18 golova u 23 kola je zaista malo. Đenova će na ovom meču biti bez Velosa, Iza, Aleksandro Rosija, Đuzepe Rosija,Pedro Pereire. Napad će opet predvoditi vremešni Pandev,koji je izgleda kao vino, što je stariji to je bolji.

Mnogo težak meč za prognozu, možda 0-2 gola.

Inter-Bologna

Dve ekipe koje su u najlošijim formama u Seriji A su Kijevo i Inter. Iz kola u kolo, svi se pitaju ima li kraja agoniji Intera,a odgovor je stalno isti NE. Na pragu su da obore negativni rekord. Naime Inter nikad u istoriji nije imao seriju od 9 mečeva bez pobede. Sada su na 8 mečeva i neuspeh protiv Bolonje uvrstiće ovaj tim u istoriju. Dodatni problem je i efikasnost, samo 5 postignutih golova u 8 kola. Ikardi je rovit i pod znakom pitanja je,ali u kakvoj je formi i nije veliki izostanak.

Bolonja je takođe u lošoj formi. U poslednjih 5 kola 4 poraza. Koliko je loša situacija, najbolje opisuje ovaj podatak. Tokom nedelje došlo je do svađe između trenera Donadonija i Matije Destra i to bi trebalo da dovede do promene u napadu. Napad bi sad trebalo da predvodi Palasio, bivši igrač Intera. Bolonja ima problema sa odbranom,jer su u poslednjih 5 kola primili čak 8 golova.

Najbolji savet za ovaj meč je što dalje od Intera. Jeste da moraju i oni nekog pobediti,ali toliko su puta rušili ove sezone da je preskakanje najbolji tip.

Sampdoria-Verona

Sampdorija igra sjajno ove sezone, pogotovo su dobri na svom terenu. Na dobrom su putu da izbore mesto u ligi Evrope sledeće sezone. Naravno da im za to treba još mnogo bodova. Pre svega moraju dobijati ovakve mečeve, tj mečeve gde su nesumnjivo favoriti. Sampdoriju ove sezone odlikuje napadački stil igre, visok presing ceo meč,zaista protivnicima nije lako sa njima. Glavna pretnja po gol Verone biće Kvakljarela koji je ove sezone postigao 16 golova.

Verona ide ka Seriji B. Trenutno su na 5 bodova od sigurne zone. Nakon velike pobede u Firenci usledio je hladan tuš i poraz od Rome. Situacija nije nimalo ružičasta, bodovi su im preko potrebni,ali ih nema.Sigurno da će Verona napasti na ovom meču,jer nemaju baš vremena za čekanje,ali to može biti i kontraproduktivno protiv ovakve Sampdorije.

Ovde je Sampdorija favorit i trebalo bi da slave.

Torino-Udinese

Od kad je Macari preuzeo Torino oni igraju jako dobro. U seriji su od 4 meča bez poraza. Posebno su dobri na svom terenu gde su dobili dva meča sa po 3 postignuta gola. Na ovom meču Macarija neće biti na klupi jer je suspendovan zbog vređanja arbitara. Ipak pozitivna stvar je povratak u startnih 11 Belotija. Svi se nadaju da će Beloti da se vrati u prepoznatljivu formu jer je to ono što Torinu nedostaje.

Udineze ima samo dva poraza od kad ih je preuzeo Masimo Odo. Ipak oni su u padu forme. Od početka 2018. godine imaju tri nerešena meča i poraz od Lacija. Nije to ona igra koja ih je krasila pred kraj 2017. godine. Dodatni problem je izostanak kapitena Danila zbog suspenzije.

Mogao bi ovo biti efikasan meč, sa golovima na obe strane.

20:45h Roma-Benevento

Roma je u prošlom kolu konačno slavila i tako prekinula crnu seriju. Ta pobeda uz kiks Intera donela im je donekle sigurnost na 4-tom mestu. Sada imaju šansi i za treće mesto jer Lacio posustaje. Ipak Roma će na ovom meču imati velikih problema sa sastavom. Najgolan i Pelegrini su suspendovani, De Rosi, Silva, Gonalon i Šik su povređeni, a Perez je kažnjen zbog udesa koji je izazvao pod dejstvom alkohola. Ipak,bilo kako bilo Roma ovo mora da dobije.

Benevento je već prežaljen, svega 7 bodova u 23 kola,nemaju čemu da se nadaju. Oni se sada bore da imaju preko 12 bodova i tako prestignu negativan rekord Breše. Doveli su Bakari Sanju i Sandra kako bi im makar malo pokrenuli ekipu,videćemo koliko će oni to zaista učiniti.

Roma je ovde apsolutni favorit i bilo bi ogromno iznenađenje da ne slave na ovom meču.

Naši predlozi:

Sassuolo-Cagliari 3+ @ 2.05

Torino-Udinese GG @  1.80

Sampdoria-Verona 1 @ 1.45

Roma-Benevento 1 i 2-5 @ 1.50

Ukupna kvota je : 8.03

Ovaj tiket možete odigrati u kladionici maxbet.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje