petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A. U ovom članku analiziraćemo prva dva duela.

15h SPAL-Milan

Spal ovaj meč dočekuje u dosta lošem raspoloženju. U seriji su od 6 mečeva bez pobede i polako tonu na tabeli. Trenutno su “ ispod crte “ sa tri boda manje od Krotonea. Da situacija bude još gora u prošlom kolu su izgubili meč koji nisu smeli izgubiti.Kaljari ih je lagano savladao bi mogao da košta “ glave “ trenera Leonarda Semplicija. Šuška se da bi on uskoro mogao da dobije otkaz. Na ovom meču u timu neće biti suspendovanog Vicari-a, kao i Borijela,Konea i Scivatea koji su povređeni.

Milan od početka 2018. godine igra jako dobro. U seriji su od 5 mečeva bez poraza. Do prošlog kola i remija sa Udinezeom imali su seriju od tri pobede. Gatuzo je uspeo da pokrene tromi Milan i ako ovako nastave možda se i domognu Evrope sledeće sezone.Gatuzo na ovom meču neće moći da računa na Kalabriju koji je suspendovan,kao i povređene Conti-ja i Rodrigeza.

18h Crotone-Atalanta

Od dolaska Valtera Zenge na klubu Krotone je proigrao. Oni su u seriji od tri meča bez poraza. U prošlom kolu su uspeli da izvuku remi protiv Intera u Milanu, potpuno zasluženo. Zenga je trener koji voli da forsira igru sa tri napadača,voli ofanzivnu igru ma ko bio protivnik i to je za svako poštovanje. Očigledno da takav stil igre daje rezultate. Krotone je izašao iz zone ispadanja i ako ovako nastave na dobrom su putu da ostvare cilj,a to je opstanak. Zenga neće imati problema sa izostancima na ovom meču.

Atalanta igra dobro. U prošlom kolu su savladali Kijevo na svom terenu. Jeste da je to bila pobeda sa minimalnim rezultatom,ali igra je bila daleko bolja,imali su problema u završnici akcija. Da je bilo malo više mirnoće dali bi i 3-4 gola. E sad, Atalanta ima meč lige Evrope za nekoliko dana protiv Dortmunda i postoji šansa da Gasperini odmori neke igrače za taj duel. Gasperini je sklon takvim potezima i ne bi čudilo da na ovaj meč izvede kombinovan sastav.

Predlozi za klađenje:

Spal-Milan 2 @ 1.85

Crotone-Atalanta GG @ 2.00

Kvote su iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje