četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Španija – Portugal (EURO U21) najava i prognoza meča!

Od 20:45 očekuje na druga utakmica, drugog kola, Grupe B, Evropskog prvenstva za mlade reprezentacije, a u derbiju Pirinejskog poluostrava, sastaju se mlade selekcije Španije i Portugala. Meč se igra na stadionu Gosir u Gdanyi, a sudiće ga Tobias Stieler iz Nemačke.

Španija je odličnom utakmicom otvorila prvenstvo i sa 5:0 savladala Makedoniju, istakao se trostruki strelac Asensio, igrač Real Madrida, ali su i ostali igrači Španije pokazli klasu i zašto ih smatraju najvećim favoritom takmičenja. I pored odlične napadačke prestave, ofanzivna igra ostavila je selekciji Makedonije puno prostora u odbrani Španije, što samo nedovoljnom koncentracijom u završnici Makedonci nisu i iskoristili. Sa pobedom u meču sa Portugalom, Španija bi sebi gotovo sigurno obezbedila plasman u polufinale.

Trenutno najbolji strelac turnira, sa 3 pogodka, Asensio iz Španije!

Portugal je u meču sa Srbijom pokazao da je ozbiljna selekcija koja će iskoristiti čak i najmanji prostor koji ima se ukaže da dođu do povoljnog rezultata. Odbrana koju čini dvojac Ie i Semedo, pokazao je odlične organizatorske sposobnosti i fizičke predispozicije, tako da su često i prenosili loptu za svoju selekciju i tim rasterećivali vezne igrače. Odličnu igru pružio je i Fernandeš strelac drugog gola, koji je bio svuda po terenu, a po ulasku u igru Renato Sančez pokazao je zašto je plaćen toliko novca od strane Bajern Minhena, danas se očekuje da ovaj igrač startuje od početka meča. Napadač Guedeš svakom timu može da stvori puno problema. Sa pobedom u meču sa Španjom, Portugal bi sebi  sigurno obezbedio plasman u polufinale.

Pokazao u prvom meču zašto je plaćen toliko novca od strane Bajerna!

Dule dve selekcije koje predstavlja derbi celog prvog dela takmičenja jer se sastaju možda i dve najjače selekcije na turniru, a rezultati prvog kola koji su bili povoljni po njih omogućiće im da u meč uđu rasterećno i pokažu sve što mogu i znaju.

PREDLOG za klađenje: 

pobeda Španije (kvota 1,85)

GG (oba tima postižu najmanje po gol) kvota 1,75

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje