četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Sprema se rasprodaja na „Parku Prinčeva“

Paris Sen Žermen koji je tokom letnjeg prelaznog roka izdvojio rekordnu sumu novca za dovođe brazilskog reprezentativca, Nejmara (222 miliona eura), kao i supertalentovanog francuskog tinejdžera, Kilijana Mbapea (180 miliona eura), moraće da tokom januarskog transfer roka neke fudbalere koji nisu u prvom planu kod trenera, Unaj Emerija stavi na prodaju zbog finansijskog „fair-play“.

 

Prvi na listi za odlazak je argentinski reprezentativac, Anhel di Marija koji je dolaskom Nejmara i Mbapea izgubio svoje mesto u startnoj postavi. Veruje se da bi ga uprava „Svetaca“ pustila za sumu od 40 miliona eura, a najviše interesovanja za ovog fudbalera pokazali su italijanski velikani, Milan i Inter.

Pored Di Marije još jedan argentinski fudbaler je na izlaznim vratima sa „Parka Prinčeva“, a u pitanju je Havier Pastore. Argentinac ima izuzetno visoka primanja, a kako ima ulogu rezerviste, uprava kluba će pokušati Pastorea u zimskom prelaznog roku da za sumu od oko 30 miliona eura proda nekom od klubova.

 

Svoju „misiju“ u Parizu najverovatnije je završio i Lukas Moura. Brazilac je potpuno izgubio mesto u timu, te je njegov odlazak iz kluba najbolja opcija za obe strane, ali ne za manje od 30 miliona eura.

Pored spomenute trojice i francuski internacionalac, Hatem Ben Arfa će najverovatnije napustiti klub iz kojeg mu je saopšteno da može slobodno da pronađe novu sredinu bez ikakvog obeštećenja.

PSŽ je spreman da izuzetno kvalitetne fudbalere „proda“ tokom zimskog transfer roka za dosta primamljive „cene“, pa nema sumnje da će brojni klubovi biti izuzetno zainteresovani da „pazare“ u Parizu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje