četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Subota 27.01.2018 – najava, predlozi…

Počinemo od francuske Lige 2 gde petoplasirani Ažaksio teži u nameri da produži niz bez poraza pred domaćom publikom na četiri meča u okršaju sa fenjerašom lige Tursom koji je nanizao sedam prvenstvenih poraza u gostima.

U Grčkoj u sklopu 19.kola Super Lige gledamo atinski AEK koji je vezao dva meča bez postignutog gola (Olimpiakos 0:0), što ne priliči ekipi koja ima ambicije da se bori za naslov prvaka.Sa druge strane je Lamija koja je vezala tri prvenstvena poraza u gostima bez postignutog gola.

Groningen je ofanzivni stil igre demonstrirao i na pripremnoj mini-turneji a pet od poslednjih šest prvenstvenih mečeva pred domaćim gledalištem priredjivali su prave goleade sa minimum pet pogodaka po meču. Prava poslastica za sve posetioce na stadionu. Sa druge strane je Herakles koji je na svoj konto dodao tek dva boda sa devet mečeva izvan svoje prave male tvrdjave. Veoma skroman učinak…

Galatasaraj nikada nije bio bliži liderskoj poziciji u prethodnih nekoliko sezona a na svojoj Turk Telekom Areni ispustili su samo dva boda u dosadašnjem toku Super Lige. Osmanlispor je u gostima vezao sedam prvenstenih poraza i uz svega jedan osvojen bod na osam prvenstvenih mečeva izvan svog Osmanli Stadyumu važe za najpoželjniju ekipu u ligi.

Tuluz nije osetio slast trijumfa na prethodnih sedam prvenstenih mečeva dok su na svom Munisipalu pretrpeli samo jedan poraz na prethodnih pet mečeva. Troa je vezala šest poraza na gostovanjima u Ligi 1, a Tuluz nikada nije napustila sa čitavim plenom.

Blekburn je čini se svesno odustao od svih kupova u Engleskoj kako bi se maksimalno fokusirao na Liga 1 gde dosta dobro guraju. U meču vrednom šest bodova nadigrali su direktnog kandidata za najviši plasman i sve to dobro ne bi smeli da ispuste u meču sa Nortempton -om koji je seriju od šest vezanih poraza u gostima prekinuo bljeskom u meču sa nestabilnim Bredfordom.

Promenjiva forma Lajpcig -a nije uticala na to da se kandidati za plasman u borbi za jednu od pozicija koje garantuju učešće u Ligi Šampiona naredne jeseni znatno odlepe. Na Centralni stadion danas će ekipa HSV Hamburg -a koja je vezala dva poraza u  Bundes Ligi bez postignutog gola.

U večernjim satima pratimo meč iz Verone gde je Kijevo poražen na poslednjih pet okršaja sa Juventus -om.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje