četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Supertalentovani krilni igrač u Klub Brižu!

Poznato je da su fudbalske lige Holandije i Belgije, odskočna daska za mnoge mlade i talentovane igrače i da predstavljaju takozvane ,,tranzicione lige“, pa ne treba da čudi što je jedan od najtalentovanijih senegalskih fudbalera Krepin Diata, odlučio da za svoj sledeći klub u karijeri izabere belgijski Klub Briž. Vrednost transfera procenjuje se na 2 miliona evra, a igrač je sa novim klubom potpisao ugovor do 2022.godine.

Krepin Diata uz Ismaela Sara, igrača Rena, predstavlja dvojicu najtalentovnijih krilnih igrača Senegala, ali i potencijalne zvezde evropskog fudbala. Ovaj igrač rođen je 1999.godine, a karijeru je počeo u senegalskoj ekipi Oslo FA Dakar, da bi potom prešao u norveški Sarpsborg, gde je ove sezone pružao odlične partije, odigrao je 27 mečeva, uz 8 golova i 8 asistencije. Nastupao je za Senegal do 20 godina i to na 19 mečeva uz 7 golova.

https://www.youtube.com/watch?v=eXKJorIAwlY

Ukoliko odmah nastavi sa dobrim partijama, može se desiti da ovog igrača gledamo i na Svetskom prvenstvu tokom leta u Rusiji, u dresu selekcije Senegala.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje