petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Dubl tiket (Utorak)

Masters u Rimu je uveliko u toku, a današnja ponuda nam je baš primamljiva. Iako ženski tenis vrlo retko stavljamo na tikete, jer je vrlo nepredvidiv i izaziva mnogo nervoze, za danas smo pronašli jedan fin dubl koji bi uz malo sreće mogao da nam donese profit.

Elina Svitolina – Petra Martić

Ukrajinka Svitolina brani titulu u Rimu. Generalno gledano igra dobro, dosta je napredovala što joj je donelo sigurno članstvo top 10 društva. Može se reći da igra dobro na svim podlogama, a ovi spori uslovi u Rimu joj sigurno više odgovaraju.
Sa druge strane je Petra Martić koja sa vremena na vreme ume da bljesne na ovim velikim turnirima, ali mišljenja smo da joj ovi uslovi nimalo ne odgovaraju. Ona se dosta oslanja na servis, a za razliku od Madrida gde su uslovi bili brži pa je servis radio neki posao, ovde u Rimu to nije slučaj. Petra je u Madridu lagano izgubila od Karolin Garsije koja gaji sličan stil tenisa kao i Svitolina. U slučaju da Svitolina ukroti Petrin servis mi ne vidimo kako Martićeva može da ugrozi Svitolinu, osim ako ova ne bude dosta grešila.

S obzirom da Svitolina brani titulu po našem mišljenju malo je verovatno da će Ukrajinka ispasti odmah na startu.

Predlog: Pobeda Svitoline 1,35

Kiki Bertens – Marija Sakari

Kiki Bertens je ovde izraziti favorit. Jedina bojazan u vezi ovog meča jeste stanje Bertensove nakon teškog poraza u finalu Madrida. Taj meč je izgubila bukvalno na loptu i nadamo se samo da su joj ovih par dana pauze raščistili misli, i da se maksimalno usredsredila na Rim.
Sakari je igračica čija igra će maksimalno odgovarati Bertensovoj. Ima slabašan servis tako da će imati puno prilika za brejk. Čak i ako Bertensova uđe nešto lošije u meč, sigurno će tokom meča imati dosta prilika da se vrati, jer Sakari servis služi samo da započne poen.

Sakari je pretežmo defanzivna teniserka, a takvom igrom protiv Bertensove ne može. Kiki je u Madridu oduvala sa terena jednu Karolinu Woznjacki kao i Karolin Garsiju, a obe važe za vrlo dobre defanzivne igračice. Ovo je njen deo sezone, a u Rimu brani polufinale tako da bi zaista bila tragedija kada bi ispala odmah na startu.

Predlog: Pobeda Bertens 1-1 1,45

Mnogo sigurnija varijanta je 1 koji se plaća po kvoti 1,25, ali onda će ukupna kvota biti mnogo manja.

Ukupna kvota na ova dva para iznosi 1,96 što je idealno za dubl na neki srednji ulog. Ipak, napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje