subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 (Sreda)

Drugi par koji nam je zapao za oko sa mastersa u Majamiju je meč u kom će se sastati domaći igrač Tejlor Fric i Francuz Pjer Erber. Ovde su stvari mnogo jasnije, i ovaj meč je idealan za over.

Tejlor Fric je klasičan učenik američke škole tenisa koja se zasniva na snažnom servisu i odličnom forhendu. Za razliku od Iznera i Kverija, Fric ume da igra u polju, ali ima još mnogo da uči i usavršava svoje udarce kao i taktiku za sam meč. Upravo je nedostatak plana igre u mečevima najveća mana kada je ovaj mladi igrač u pitanju, ali ima vremena za njega.

Sa druge strane mreže biće jedan od poslednjih igrača koji forsiraju servis volej igru. Erberov trener je Fabris Santoro, a upravo je Santoro forsirao servis volej igru. Inače, opšte je poznato da je Erber u paru sa Mauom bio prvi dubl sveta tako da je to jasan pokazatelj kakve su njegove sposobnosti na mreži.

Jedini uslov koji treba da ispuni ovaj meč da bi over došao jeste da obojica imaju visoke procente ubačenog prvog servisa. U tom slučaju gemovi će ići jako brzo, jer su obojica slabi na riternu. Očekujemo od obojice dvocifren broj as udaraca i jedan relativno lagan over.

Predlog: više od 22,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje