subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje (Četvrtak)

U okviru prvog kola mastersa u Majamiju sastaće se domaći igrač Donald Jang i Argentinac Leonardo Majer. Majer je ovde izraziti favorit, i kvota rapidno pada na njegovu pobedu, ali mi mislimo da je to čista navlaka kladionica.

Činjenica je da je Jang u katastrofalnoj formi. On ove sezone ima samo jednu pobedu i to nad Ramkumarom Ramanathanom u Delrej Biču, ali on mora da proigra kad tad. Njegov najveći problem u karijeri jeste to što su mu se roditelji previše mešali u karijeru. On do sada nije imao pravog trenera, neko stručno lice koje je nekad igralo tenis, a tu ulogu obavljaju njegovi roditelji. Ovo je jasan i jedini razlog zašto Jangova karijera ide silaznom putanjom, a predviđali su mu lepu budućnost kada je bio junior.

No, i pored svih tih problema on jednostavno kad tad mora da proigra. Nije on toliko loš igrač kao što pokazuju rezultati, već jednostavno nema samopouzdanja usled velikog broja poraza. Samopouzdanje se podiže pobedama, a to mora sam da reši.
Generalno gledano on voli da igra u Americi, a ovde je prošle sezone stigao do četvrte runde. Trenutno je izvan prvih 100, i ako bi ovde ispao na startu to bi ga srozalo još više na ATP listi i on je toga sigurno svestan.

Što se Majera tiče solidan igrač, ali na šljaci. Prošle nedelje odigrao je sjajan turnir u Indijan Welsu gde je stigao do osmine finala u kom je poražen od Del Potra. Malo je falilo da izbaci i njega, ali iskusni Delpo se nije dao preći.
Kada je igra Majera u pitanju ništa specijalno on nema u svom arsenalu. Vrlo je disciplinovan igrač, jako dobro pokriva teren i uglavnom čeka protivnikove greške. No, bitno je da nije bauk i da protiv njega Jang svakako može da igra.

Ono što je nama zapalo za oko jeste da je Majer do sada odigrao 14 mečeva, i na 10 je došao over na margini od 21,5 gemova, a na 9 je došao over na margini od 22,5 gemova. Ovo je jasan pokazatelj da on i kada dobija ne dobija ubedljivo, a kada gubi gubi u tesnim mečevima.
S obzirom da Jang nije osvojio set u poslednja tri meča, mišljenja samo da je red da se taj niz prekine, i da ovaj meč ode u tri seta kao što to uglavnom biva kada je akter meča Leonardo Majer.

Predlog: više od 21,5 gemova 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje