petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje (Sreda)

U okviru prvog kola mastersa u Majamiju sastaće se Robin Hase i Juiči Sugita. Od ovog meča možemo očekivati sve, a po nama najbolja opcija su over gemovi.

Hase je loše ušao u sezonu. Nakon što je došao do polufinala turnira u Ouklendu vezao je 5 poraza. Slast pobede osetio je tek u domaćem Roterdamu gde je pobedio sunarodnike Griekspora i De Bakera, a kasnije je izgubio od Federera s tim što je Hase osvojio jedan set. Igra mu se dosta popravila u odnosu na početak sezone, a pošto nije igrao u Indijan Welsu to znači da je u Majami došao svež i generalno uz malo sreće u žrebu možda i može da prođe kolo, ili dva.

Njegov današnji protivnik Sugita imao je još gori start sezone. Na Hopman kupu dobio ga je ko je stigao. Sugita je samo jednom vezao dve pobede ove sezone, i to se desilo u Dubaiju gde je pobedio Ivašku i Štrufa. Ipak, iako ima više poraza nego pobeda retko kad je Sugita izgubio glatko. Njegovi mečevi su uglavnom neizvesni i idu u tri seta. Razlog je prost, ima jako dobru igru u polju, ali mu je servis jako slab što protivnici koriste.

Što se ovog meča tiče mišljenja smo da može da pobedi bilo ko. Hase je igrač koji je nešto agresivniji i voli da napada, dok je Sugita surovi defanzivac koji živi od protivničkih grešaka.
Haseu psiha nije jača strana i Sugita bi na tom planu mogao da ga slomi „krađom“ nekih poena, ali Sugitin servis je toliko slabašan da će Hase gotovo sigurno imati priliku da se vrati u meč.

Kada je statistika u pitanju treba istaći da je Hase jedan od predvodnika kada su overi u pitanju. Do sada je odigrao trinaest mečeva, i na margini od 21,5 gemova over je došao na deset mečeva, a kada je margina 22,5 over je došao na devet mečeva. Ovo je sjajna statistika koja dovoljno govori kako teku mečevi Hasea.

Sa druge strane ni Sugita ne zaostaje kada je ovaj parametar u pitanju. Činjenica je da je odigrao dosta manje mečeva, ali redovno je bio u overu. Do sada je odigrao osam mečeva na dva dobijena seta i na sedam je meč išao preko 21,5 i 22,5 gemova, a na pet mečeva je bilo tri seta.

U njihovom jedinom duelu meč je otišao u tri seta davne 2011. godine u Čenaju, a mi očekujemo nešto slično i danas.

Predlog: više od 22,5 gemova 1,77

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje