četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: predlozi za 19. jun!

Sezona na travi se nastavlja novim turnirima i ove nedelje. U centru pažnje će biti turniri u Haleu i Londonu u muškoj, odnosno u Majorci i Birmingemu u ženskoj konkurenciji. Predlozi:

12:00Halle P. Kohlschreiber – J. Sousa 1 kvota @1.20 ( Duel 57. i 58. igrača na Atp listi. Nemcu mnogo više odgovara trava nego Portualcu koji je klasičan šljakaš. Nemac polako ulazi u formu i od njega treba očekivati dobru igru tokom sezone na travi).

15:30Birmingham A. Barty/C.DellAcqua – D. Gavrilova/K.Siniakova 1 kvota @1.45  (Barti i Delakva je jedan iskusan i uigran dubl. Igrali su i pre par sezona zajdno na travi, gde su bile medju najboljim dublovima sveta. Ove sezone su krenule od FO i tu su u polu-finalu bile zaustavljene od 1. nosioca. Iako Gavrilova i Siniakova imaju dobru sezonu u dublu, ovde su Barti i Delakva veliki favoriti).

17:30London K. Edmund – D. Shapovalov +22.5 kvota @1.80 (Iako ovde Britanac važi za velikog favorita neće mu Kanađanin biti lak zadatak. Dobro je igrao Kanađanin kvalfikacije i treba očekivati mnogo veći otpor nego kada je februara predao meč Edmundu posle dva izgubljena seta u Dejvis kupu).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje