četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: predlozi za 24. jun

Danas se igraju mečevi posle kojih ćemo znati ko će se boriti u finalima turnira u Haleu i Kvinsu u muškoj i Majorci i Birmingemu u ženskoj. Predlozi:

15:45 G. Dimitrov – F. Lopez HG2 -3.5 kvota @1.35 ( Trava je podloga na kojoj se možda i najteže dolazi do brejkova. G. Dimitrovu će teško biti da dođe do brejka ovde, pošto je F. Lopez sjajan server, a primećuje se i da igra iz dana u dan sve bolje. Juče je sa Berdihom igrao meč sa 38 gemova i sa dva taj brejka, a i danas trebamo da očekujemo setove sa puno gemova, pa hrabriji mogu pokušati sa plus gemova).

16:00 A. Zverev – R. Gaske 1 kvota @1.35 (Zvereva dele dve jako teške prepreke na putu da osvoji titulu pred svojom publikom u Haleu. Svakako je nešto lakša Gaske, pošto se prepostavlja da će u drugom polufinalu pobediti Federer. Ove sezone su odigrali dva međusobna meča na startu sezone i dok je Gaske pobedio sa 2:0 u Hofman kupu, Zverev je istom merom uzvratio u Monpeljeu. Zverev na travi ove sezone ima skor 5 pobeda u 6 meča, a treba očekivati da seriju dobrih partija nastavi i danas).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje