četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Vaskrsnuće Lejtona sa novim propovednikom

Serija od devet mečeva bez trijumfa i borba za goli život sada su daleka prošlost za ekipu Lejtona. Od dolaska Džastina Edinburga na klupu Orijenta, toj ekipi se dešavaju samo lepe stvari. Vezali su dva trijumfa u prvenstvu, atnosfera u svlačionici je zdrava i sve ukazuje na to da će danas još više da se razvedri domaćoj ekipi posle meča sa Bromlijem. Ako oblaci uopšte još i postoje.

Za razliku od rivala, Bromli iz kola u kolo sve više klizi na prvenstvenoj tabeli i planovi da se dokopaju jedne od pozicija koje vode u plej-of sada postaju sve nerealniji. Na poslesnjih pet prvenstvenih mečeva osvojili su svega 3 boda iako su samo dva puta bili poraženi. Sve u svemu, nedovoljno za ekipu koja ima tako visoke ciljeve.

Predlog: Tip 1 (2.10)

Povezani članci

2 Komentari

  1. Jedno pitanje za redakciju.Kada sta poslednji put pogodili tiket dana?Mislim,to vam je posao,ljudi koji vas prate bi trebalo da imaju bar neke koristi od vas,vi se ovim bavite,pa da sumiramo koliko ste uspesni.Hvala

    • Poštovani Branimire, daleko je ovo od posla, ovo je naš hobi. Tiketi dana u proseku budu od 5-6 parova gde je svaki kvote barem 1.50, a svaki par je isključivo lično mišljenje urednika. Sve i da u 30 dana pogodimo 2-3 tiketa, bićete u malom plusu ako svaki put ispratite tiket na 1 evro.

      Mi da gađamo tikete kvote 25-30 svaki dan, kladionice odavno više ne bi postojale…

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje