sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Večeras joj neće biti lako

Peta igračica sveta ujedno i jedan od glavnih pretendenata  za trofej Karolina Pliškova će se večeras u okviru četvrtog kola sastati sa mladom Amandom Anisimovom.
Iako je po kladionicama Pliškova veliki favorit sa čim se mi slažemo, mi smo mišljenja da Pliškova neće tako lako proći dalje, ako uopšte bude prošla.

Pre svega treba napomenuti da Pliškova igra vrlo promenljivo ove sezone. U Melburnu je ispala četvrtfinalu, u Dohi i Dubaiju u drugom kolu, a ovde je pobedila Begu i Žang. Njene igre nisu onakve kakve se od nje očekuju, pa ako Anisimova bude ušla u meč kako treba sigurno će imati svoje šanse.

Oni što treba pohvaliti kod Anisimove jeste što igra bez respekta. Nju jednostavno ne zanima ko je sa druge strane mreže, a ono što je krasi jesu jako udarci. To je pokazala protiv Kvitove koja je jedna od najjačih udaračica na WTA turu, a Anisimova je pobedila sa 6:4 6:2. Pored te pobede koja joj je inače i najveća u karijeri pobedila je i Pavljučenkovu koja gaji sličan stil igre kao i Kvitova.

Obe igračice gaje sličan stil igre. Udaraju jako i ravno i imaju jako dobre servise. Pliškova jeste iskusnija, ali ovo je ženski tenis koji nam iz godine u godinu pokazuje da svako svakoga može da dobije. Mi smo mišljenja da mlada Anisimova ima dovoljno samopouzdanja i igru da se ravnopravno nosi sa Pliškovom.

Stoga je naš predlog over gemovi, a nije loša opcija Anisimova uzima set.

Predlog: više od 20,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje