četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Večiti“ remijima započeli grupnu fazu Lige Evrope

Ove večeri imali smo priliku da po prvi put vidimo oba “Večita rivala“ kako nastupaju u grupnoj fazi nekog takmičenja (sada Lige Evrope), a može se reći da su obe strane uspešno otvorile ovu fazu, iako je bilo šansi i za najbolji mogući rezultat, pogotovo od strane Crvene Zvezde.

Od 19 časova Partizan je gostovao ekipi švajcarskih Jang Bojsa. Već u 11. minutu na asistenciju Tošića, crnogorski reprezentativac Marko Janković zatresao je mrežu domaće ekipe. Ipak, 3 minuta kasnije usledilo je poravnanje rezultata pošto je Kristijan Fasnaht uspeo da iskoristi zakasnelu reakciju Stojkovića koji je ipak postao najbolji igrač Partizana na toj utakmici. Do kraja smo videli još nekoliko prilika, uglavnom sa strane domaćina, ali je rezultat ostao nepromenjen, a obe ekipe neporažene. Konačan rezultat, Jang Bojs 1 – Partizan 1.

Ekipa iz Ljutice Bogdana svoju utakmicu igrala je kod kuće od 21 časa i 5 minuta gde su dočekivali beloruskog šampiona BATE-a iz Borisova. Beogradski tim je od samog starta nametnuo svoj ritam igre i gotovo je bilo izvesno da će do kraja utakmice bar jednom zatresti mrežu “plavo-žutih“. To se i ostvarilo u 54. minutu kada je Radonjić mirno izbacio golmana iz igre i poslao loptu u levi ugao. Nakon toga, usledilo je još par prilika “crveno-belih“, ali su već u 72. minutu to vođstvo i prokockali kada je Nikolaj Signevič nakon centaršuta zakucao loptu u gol Borjana. Rezultat je, kao i kod Partizana, takođe bio 1:1.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje